-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Walkabout med sine gjennomtenkte detaljer, er den perfekte allroundskoen for vinteren. Den har litt høyere skaft som holder snø og slaps ute. Den er stabil og komfortabel og har bred passform - slik at du kan gå hvor du vil. 

BOA-snøringen sørger også for at skoene sitter godt og at du slipper lisser som går opp.
Med BUGrip-piggene under sålen har du verdens beste grep for snø og is, og du trenger ikke å bekymre deg for å skli på isen om vinteren. 

Ettersom piggene er laget av karbidstål, kan du også gå milevis på asfalt uten å bekymre deg for at piggene slites ut.

  • 16 BUGrip®-karbidstålpinner
  • Vanntett GORE-TEX®-membran
  • BOA®-snøring
  • Snøring: Boa® Fit System
  • Mellomsåle: Lett EVA med TPU hælstabilisator
  • Overmatriale: Tekstil / TPU laminering for beskyttelse
  • Yttersåle: Gummi med BUGrip® 16 spissbolter
  • Membran: GTX-isolert 
  • Vekt: 780 g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.F6105-9
ModellnavnWalkabout M BUGrip GTX
FargekodeBlack
VaremerkeIcebug
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
Bærekraft

1% for the Planet

1% for the Planet er en internasjonal organisasjon som ble grunnlagt i 2002. Medlemmene forplikter seg til å donere minst én prosent av omsetningen til miljøfremmende virksomhet. Medlemmer kan velge hvilken virksomhet de ønsker at donere til på en kvalitetskontrollert liste. Det er også medlemmene som nominerer nye virksomheter til organisasjonen. Det vanligste er at bedrifter/merkevarer er medlemmer, og derfor får alle produkter som tilhører merkevaren som er medlem av 1% for the Planet tilsvarende filter verdi under filteret “Bærekraft”.

Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Icebug ble grunnlagt i Gøteborg i 2001 og er i dag verdens ledende produsent av sko med godt grep på snø og is.  Icebug er mest kjent for sine piggsko med den patenterte teknologien Bugrip, en unik teknologi som gir markedets beste kombinasjon av grep og komfort.  Icebug leverer i dag sko i mange forskjellige segmenter, bla løpesko for både asfalt, sti og is samt orienterings sko til de proffe utøverne.  Du finner også daglig sko, både for Hiking og Lifestyle, både til sommer og vinterbruk. Felles for alle modellene er at de har godt grep.

Utover å lage sko med verdens beste grep er Icebug en stor pådriver for å gjøre skoindustrien mere miljøvennlig.  Icebug ble verdens første klimapositive sko produsent, noe som innebærer at man kompenserer for mer karbondioksid en man slipper ut.  Med andre ord – vi påvirker klimaet i verden positivt når vi selger en Icebug sko.

Icebug – Safe grip, free mind

 

Ser mer fra Icebug
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet