-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Isbjörn Of Sweden Husky Longjohn Baselayer Kids Dusty Pink Isbjörn of Sweden
Isbjörn Of Sweden Husky Longjohn Baselayer Kids Dusty Pink Isbjörn of Sweden
-49%

Isbjörn Of Sweden Husky Longjohn Baselayer Kids Dusty Pink

discounted price229,-original price450,-
Outlet
 • Tynt, mykt og elastisk longs fra Isbjörn Of Sweden
 • Holder barna varme på alle eventyr
 • Laget i en blanding av ull og bambus
Isbjörn Of Sweden Husky Longjohn Baselayer Kids Dusty Pink
6020
Isbjörn of Sweden
214-1114
214-1114
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Tynt, mykt og elastisk longs fra Isbjörn Of Sweden. Laget i en blanding av  ull med bambus. Ullen gir varme og mykhet mens bambus står for slitestyrke og naturlig fukttransport. Du kan vaske undertøyet på 40 grader, noe som er praktisk for stressede foreldre til små barn. Plagget beholder sin form og funksjon og knopper ikke, til tross for utallige vasker. HUSKY bukser har flatlock sømmer for å minimere gnagsår på den sensitive huden og en myk elastikk i livet for god passform.

 • Tynt, mykt og elastisk longs fra Isbjörn Of Sweden
 • Holder barna varme på alle eventyr
 • Laget i en blanding av ull og bambus
 • Flatlock sømmer 
 • Kan vaskes på 40 
 • Materiale: 49% Merinoull, 46% Bambus, 5% Nylon
Tilleggsinformasjon
Modellnr.6020
ModellnavnHusky Longjohn Baselayer Kids
FargekodeDusty Pink
VaremerkeIsbjörn of Sweden
Tilpasset brukerBarn

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Isbjörn of Sweden ble grunnlagt i 2005 av Maria Frykman Forsberg og Camilla Schmidt på Ingarö i Stockholms skjærgård. Tøffe klær som tåler sterk slitasje og harde miljøer trenger også en tøffere teddybjørn. Derfor var det naturlig for gründerne å velge den tøffeste bjørnen av dem alle som symbol for merket, nemlig Isbjørn. Suksessfaktoren har vært å lage funksjonelle klær med den beste ytelsen til de som trenger det mest, barna våre, og å gjøre det med omsorg for naturen. Materialene er testet og anerkjent for sin kvalitet, funksjonalitet og miljøvennlighet (4R, resirkulerte materialer).

Vinterdressen Penguin er som 90 prosent av Isbjörn's kolleksjon, laget av Bluesign-sertifisert materiale. Bluesign er et veldig godt miljø-kvalitetsstempel som tar hele produksjonskjeden under lupen. Standarden har spesielt fokus på helse, vannforbruk, kjemikalier og utslipp til luft, og aksepterer kun prosesser som er ufarlige for mennesker og miljø. Alle Isbjörn's klesplagg er helt fluorkarbonfrie. Nytt for denne sesongen er at alle polstrede klær fra Isbjörn er fôret med PrimaLoftBlack lnsulation Eco som inneholder 60 prosent resirkulert polyesterfiber.

Klær fra Isbjörn of Sweden finnes i størrelser opp til 14 år og har alle nødvendige lag for å kle barna for et aktivt friluftsliv, enten det er i barnehagen, skolen eller aktiviteter med familien. Isbjörn of Sweden tilbyr klær til barn slik at de kan være bare barn, og ha muligheten til å leke og spille fritt uten at klærne setter grenser for dem. Målet er at plaggene skal passe godt, holde barna tørre i perfekt temperatur, uavhengig av værforhold og aktivitet.

Fjellsport tilbyr et godt utvalg av Isbjörn of Swedens produkter, som for eksempel jakker, parkdresser, luer og mer.

Ser mer fra Isbjörn of Sweden
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet