NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Monsune Hard Shell Jacket Teens er en slitesterk skalljakke til junior fra Isbjörn. Jakken har en ytre beskyttelse som motstår vind og fuktighet, og gjennom en membran på innsiden av ytterstoffet kan overflødig varme luftes ut av plagget. Da er du sikker på at tenåringen din alltid vil være tørr og varm nok, uansett vær og aktivitet. Alle sømmer er teipet slik at vann ikke siver inn gjennom dem under regn eller vinteraktivitet. Skalljakken er laget av en ekstra slitesterk nylon kalt Taslan, og kan brukes hver dag og fortsatt opprettholde alle funksjoner jakken har å by på. 

Skjelljakken har vekstmansjetter i ermene, som med en enkel inngripen på innsiden av ermet forlenger den med ca 3 cm og gjør det mulig å bruke jakken i en sesong til. Med forskjellige mellomlag under, passer skalljakken hele året, perfekt som et ytre skall når du går på ski om vinteren eller på båten om sommeren.

  • Slitesterk skalljakke til junior
  • Kan utvides i størrelse med 3cm på ermene
  • Vanntette egenskaper og overlegen pusteevne
  • Vannsøyle: 15 000mm
  • 100% sømforseglet
  • Bluesign®-sertifiserte materialer
  • BIONIC finish Eco® DWR
  • Materiale: 100% nylon taktel
Tilleggsinformasjon
Modellnr.5600
ModellnavnMONSUNE Hardshell Jacket Teens
FargekodeNavy
VaremerkeIsbjörn of Sweden
Tilpasset brukerJunior

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Isbjörn of Sweden ble grunnlagt i 2005 av Maria Frykman Forsberg og Camilla Schmidt på Ingarö i Stockholms skjærgård. Tøffe klær som tåler sterk slitasje og harde miljøer trenger også en tøffere teddybjørn. Derfor var det naturlig for gründerne å velge den tøffeste bjørnen av dem alle som symbol for merket, nemlig Isbjørn. Suksessfaktoren har vært å lage funksjonelle klær med den beste ytelsen til de som trenger det mest, barna våre, og å gjøre det med omsorg for naturen. Materialene er testet og anerkjent for sin kvalitet, funksjonalitet og miljøvennlighet (4R, resirkulerte materialer).

Vinterdressen Penguin er som 90 prosent av Isbjörn's kolleksjon, laget av Bluesign-sertifisert materiale. Bluesign er et veldig godt miljø-kvalitetsstempel som tar hele produksjonskjeden under lupen. Standarden har spesielt fokus på helse, vannforbruk, kjemikalier og utslipp til luft, og aksepterer kun prosesser som er ufarlige for mennesker og miljø. Alle Isbjörn's klesplagg er helt fluorkarbonfrie. Nytt for denne sesongen er at alle polstrede klær fra Isbjörn er fôret med PrimaLoftBlack lnsulation Eco som inneholder 60 prosent resirkulert polyesterfiber.

Klær fra Isbjörn of Sweden finnes i størrelser opp til 14 år og har alle nødvendige lag for å kle barna for et aktivt friluftsliv, enten det er i barnehagen, skolen eller aktiviteter med familien. Isbjörn of Sweden tilbyr klær til barn slik at de kan være bare barn, og ha muligheten til å leke og spille fritt uten at klærne setter grenser for dem. Målet er at plaggene skal passe godt, holde barna tørre i perfekt temperatur, uavhengig av værforhold og aktivitet.

Fjellsport tilbyr et godt utvalg av Isbjörn of Swedens produkter, som for eksempel jakker, parkdresser, luer og mer.

Ser mer fra Isbjörn of Sweden

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet