-30% på alt* hundeutstyr! Se koden her! 

Isbjörn Panda Hoodie Frostpink Isbjörn of Sweden
Isbjörn Panda Hoodie Frostpink Isbjörn of Sweden
Isbjörn Panda Hoodie Frostpink Isbjörn of Sweden
Isbjörn Panda Hoodie Frostpink Isbjörn of Sweden
Isbjörn Panda Hoodie Frostpink Isbjörn of Sweden

Isbjörn Panda Hoodie Frostpink

price999,-
 • Allsidig mellom- eller ytterlag til barn
 • Glatt ytre overflate og en myk børstet innside
 • Myk og stretchy og perfekt til den aktive lille
Isbjörn Panda Hoodie Frostpink
6341
Isbjörn of Sweden
157-4212
157-4212
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Panda Hoodie for barn er et robust mellomlag for den aktive lille. Materialet har en glatt ytre overflate og en myk børstet innside, noe som gjør den ekstremt myk og behagelig å ha på. Hetten har knapper, glidelås foran med glidelåsgarasje, to sidelommer med skjulte glidelåser, og tommelhull i mansjettene.

Panda er ideell for å kombinere med en hard skalljakke i de kjøligere høst- og vårmånedene, og denne kombinasjonen er også flott for ski om vinteren. Dette mellomlaget gir ekstra isolasjon på kalde vinterdager, men kan brukes alene som en stilig hettegenser også. Altså er Panda-hettegenseren allsidig nok til å ha på seg hele året.

 • Allsidig mellomlag til barn
 • Passende alene som et ytterlag
 • Myk og stretchy
 • Glidelås foran med beskyttelsesstykke bak og under haken
 • Myke mansjetter i ermeavslutninger med tommelhull
 • Flatlock sømmer
 • Avtakbar hette
 • Bluesign© lisensiert materiale
 • Materialer: 48% resirkulert polyester, 44% nylon, 8% elastan
Tilleggsinformasjon
Modellnr.6341
ModellnavnPANDA Hoodie
FargekodeFrostPink
VaremerkeIsbjörn of Sweden
Tilpasset brukerBarn

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Isbjörn of Sweden ble grunnlagt i 2005 av Maria Frykman Forsberg og Camilla Schmidt på Ingarö i Stockholms skjærgård. Tøffe klær som tåler sterk slitasje og harde miljøer trenger også en tøffere teddybjørn. Derfor var det naturlig for gründerne å velge den tøffeste bjørnen av dem alle som symbol for merket, nemlig Isbjørn. Suksessfaktoren har vært å lage funksjonelle klær med den beste ytelsen til de som trenger det mest, barna våre, og å gjøre det med omsorg for naturen. Materialene er testet og anerkjent for sin kvalitet, funksjonalitet og miljøvennlighet (4R, resirkulerte materialer).

Vinterdressen Penguin er som 90 prosent av Isbjörn's kolleksjon, laget av Bluesign-sertifisert materiale. Bluesign er et veldig godt miljø-kvalitetsstempel som tar hele produksjonskjeden under lupen. Standarden har spesielt fokus på helse, vannforbruk, kjemikalier og utslipp til luft, og aksepterer kun prosesser som er ufarlige for mennesker og miljø. Alle Isbjörn's klesplagg er helt fluorkarbonfrie. Nytt for denne sesongen er at alle polstrede klær fra Isbjörn er fôret med PrimaLoftBlack lnsulation Eco som inneholder 60 prosent resirkulert polyesterfiber.

Klær fra Isbjörn of Sweden finnes i størrelser opp til 14 år og har alle nødvendige lag for å kle barna for et aktivt friluftsliv, enten det er i barnehagen, skolen eller aktiviteter med familien. Isbjörn of Sweden tilbyr klær til barn slik at de kan være bare barn, og ha muligheten til å leke og spille fritt uten at klærne setter grenser for dem. Målet er at plaggene skal passe godt, holde barna tørre i perfekt temperatur, uavhengig av værforhold og aktivitet.

Fjellsport tilbyr et godt utvalg av Isbjörn of Swedens produkter, som for eksempel jakker, parkdresser, luer og mer.

Ser mer fra Isbjörn of Sweden

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet