-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Mindbender 99ti fra Mindbender er en stabil og svingvillig allrounder for alle typer forhold. Skien er laget med tanke på å være det ene skiparet som håndterer like godt hardt underlag som oppkjørt snø, samt i løssnø. Skien holder seg stabil selv når farten er høy, og apellerer like mye til gamle racere som til hardbarkede frikjørere som er på utkikk etter en kvikk og morsom ski. Den har en sterk trekjerne, kombinert med titanal materiale over hele skien som gjør den kjøresterk og tåler både fart og variert underlag på suveren måte. Titanal i "Y" form gir en kvikk framski med et godt grep, bunnsolid og dempende midtre del, samt en baksi som lystrer akkurat det du ber om. I tillegg har den et ekstra lag med titanal plassert under kjernen i bindingsregionen for å gi et optimalt kantgrep i hele skien. I likhet med den bredere modellen Mindbender 108 TI, er også denne trimmet opp med en ny og enda sterkere titanalkonstruksjon inn i årets sesong. 

Rocker i tupp og tail er moderat, og skien oppleves meget rolig mot alle typer underlag, en skikkelig allrounder av en frikjøringsski som gjør seg like godt i bakken som utenfor terrenget. 

  • Trekjerne: Maple/Aspen
  • Torsion Control Design
  • Ti Y-Beam
  • PowerWall
Lengde (cm) Radius (m) Sidecut (mm) Vekt (gram)
166 15,4   1887
172 16,8   1974
178 18,1 134 - 99 - 120 2032
184 19,6   2200
190 21,1   2290

 

Tilleggsinformasjon
Modellnr.S220303101
ModellnavnMindbender 99TI
VaremerkeK2 Skis
Midtbredde ski95 - 104mm

Beste bruksområder

  • Frikjøring og alpint
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

K2 Skis er en del av K2 Sports som ble etablert i 1962 av brødrene Bill and Don Kirschner utenfor Seattle, Washington, US. K2 er dermed en av de virkelige veteranene i amerikansk skibransje, og de har hele tiden ligger i forkant bl.a. med tidlig bruk av glassfiber. De har hele tiden hatt et stort team av skikjører, bl.a. Seth Morrison som har vært med å utvikle nye skityper og konsepter.K2 har idag utviklet seg til å bli en av verdens største skiprodusenter og produserer idag ski i alle alpin-segmenter: alpint, racing, topptur, frikjøring, jibbing og all-mountain. I tillegg har K2 en stor produktserie staver, hjelmer, googles og annet tilbehør.

Ser mer fra K2 Skis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet