NÅ: -30% på hele* butikken🎅 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Wayback 106 fra K2 er den bredeste toppturskien i toppturserien til K2. Her er det hentet inspirasjon fra moderne frikjøringsski når det kommer til skiens kjøreegenskaper. Denne utgaven er utstyrt med en nyutviklet Steadfast såle som holder på voksen ni ganger lenger enn en sintret såle, og garanterer god glid og enkelt vedlikehold. Skien har en konstruksjon med lett Paulownia trekjerne, kombinert med carbon resulterer dette i en vekt på 1550g i 179cm lengde. Det gjør at skien også kan brukes på lengre turer uten at vekt skal være en hindring. Skien kombinerer rocker og taper i tupp som gir en enkel svinginngang og fin flyt i løssnø, mens det lille løftet i bakskien gjør at den enkelt kan skrenses ut i brattere terreng. Midtdelen har også et titanal-innlegg som gir ekstra vridningsstivhet og demping mot underlaget som gjør skien mer rolig og stabil, selv om farten økes i nedkjøringen. Tupp og bakski har hull for feste av ferdigkuttet Pomoca K2 fell som er tilpasset skiens bredde og lengde. Hullene kan også brukes til å lage skikjelke og redning hvis nødvendig. 

Dette er skien for den som fortsatt er bevisst på vekt, men som vil utnytte forhold og terreng på turen ned igjen. Skien er tidligere vinner av skitesten til Fri Flyt.

  • Paulownia Light trekjerne, Carbon, Titanal
Lengde (cm) Radius (m) Sidecut (mm) Vekt (gram)
172 20   1460
179 22 136-106-124 1552
186 24   1613

 

Tilleggsinformasjon
Modellnr.S220301901
ModellnavnWayback 106
VaremerkeK2 Skis
Midtbredde ski105 - 114mm

Beste bruksområder

  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

K2 Skis er en del av K2 Sports som ble etablert i 1962 av brødrene Bill and Don Kirschner utenfor Seattle, Washington, US. K2 er dermed en av de virkelige veteranene i amerikansk skibransje, og de har hele tiden ligger i forkant bl.a. med tidlig bruk av glassfiber. De har hele tiden hatt et stort team av skikjører, bl.a. Seth Morrison som har vært med å utvikle nye skityper og konsepter.K2 har idag utviklet seg til å bli en av verdens største skiprodusenter og produserer idag ski i alle alpin-segmenter: alpint, racing, topptur, frikjøring, jibbing og all-mountain. I tillegg har K2 en stor produktserie staver, hjelmer, googles og annet tilbehør.

Ser mer fra K2 Skis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet