Kun 48t! -20% EKSTRA på disse premium-merkene😱 Info her

Kari Traa Åkle Sock Sai Kari Traa
-40%
Blå
Kari Traa Åkle Sock Sai
Kari Traa
FS148707

Kari Traa Åkle Sock Sai

discounted price119,-original price199,-
Utsolgt
Outlet
 • Skisokk til dame fra Kari Traa
 • Knehøy
 • Laget for lange dager med ski på bena
Kari Traa Åkle Sock Sai
611337
Kari Traa
126-8976
126-8976
Velg størrelse
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Kari Traa Åkle Sock er en knehøy skisokk til dame fra Kari Traa. Sokken er varme og gir god komfort på lange dager med ski på bena. Sokkene har forsterket hæl og tå, samt en flat tåsøm for å hindre gnagsår. 

 • Knehøye
 • Frotté inni
 • Materiale: 55% ull, 27% akryl, 11% polyester, 4% polyamid, 3% elastan
Tilleggsinformasjon
Modellnr.611337
ModellnavnÅKLE SOCK
FargekodeSAI
VaremerkeKari Traa
Tilpasset brukerDame
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
 • Løp og trening
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Kari Traas historie begynner i Voss. En liten by mellom norske fjorder og fjell, hvor hun er født og oppvokst. Kari Traa hadde ikke bare talent for ski, hun var lidenskapelig kreativ og hadde et øye for design. Selv da hun var på toppen av idrettskarrieren sin, fant Kari Traa en måte å utvikle kreativiteten sin på.
I en idrett som var svært mannsdominert, var det få merker for jenter å velge mellom. Etter å ha fått utlevert svart/grå, maskuline skiutstyr litt for mange ganger, begynte Kari å kutte av logoen på luene og sy dem på sin egen design. Innimellom trening og konkurranser kunne du finne Kari strikke på luer og re-designe skiklærne sine. Designen hennes ble så populær blant venner og andre skikjørere rundt om i verden at hun i 2002 bestemte seg for å gjøre hobbyen til jobb. Dermed var Kari Traa som merke skapt.

Kari Traa-kolleksjonen har vokst fra et lite utvalg av feminine hodeplagg til en komplett, omfattende merkevare for aktive jenter. En sterk fargepalett, umiskjennelig design og høy, teknisk kvalitet i hvert element, fra undertøy til ytterplagg, er Kari Traa. Den robuste norske naturen, tøffe værforhold og den sterke skandinaviske tradisjonen er blant inspirasjonskildene til Kari Traas design

I juni 2006 holdt Norges Skiforbund i samarbeid med Kari Traa audition for å få frem flere kvinnelige talenter til kulekjøring og freestyle. 14 jenter ble valgt ut til å være med i teamet, en av dem var Hedwig Wessel, som tok bronse under Freestyle Skiing World Cup i Russland, i 2016.

Kari Traa - Dare To Play

Ser mer fra Kari Traa
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet