-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Kari Traa Julie High W Shorts Marin Kari Traa
Kari Traa Julie High W Shorts Marin Kari Traa
Kari Traa Julie High W Shorts Marin Kari Traa
Kari Traa Julie High W Shorts Marin Kari Traa
-50%
Kari Traa
FS163192

Kari Traa Julie High W Shorts Marin

discounted price249,-original price499,-
  • Shorts til dame fra Kari Traa
  • Hurtigtørkende stoff
  • Til trening og aktivitet
Kari Traa Julie High W Shorts Marin
623039
Kari Traa
137-2605
137-2605
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Kari Traa Julie High W Shorts er en treningsshorts til dame. Det hurtigtørkende stoffet transporterer bort fuktighet, mens 4-veis stretch gir deg full bevegelsesfrihet. Shortsen har en slank, feminin passform og den myke og høye midjen gir flatterende linjer. 

  • Hurtigtørkende
  • 4-veis stretch
  • Høy midje med myk og komfortabel kant
  • Oeko-Tex® 100-sertifisert
  • Passform: tettsittende
  • Materiale: 43% polyamid, 43% polyester, 14% elastan
Tilleggsinformasjon
Modellnr.623039
ModellnavnJULIE HIGH W SHORTS
FargekodeMARIN
VaremerkeKari Traa
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

  • Løp og trening
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Kari Traas historie begynner i Voss. En liten by mellom norske fjorder og fjell, hvor hun er født og oppvokst. Kari Traa hadde ikke bare talent for ski, hun var lidenskapelig kreativ og hadde et øye for design. Selv da hun var på toppen av idrettskarrieren sin, fant Kari Traa en måte å utvikle kreativiteten sin på.
I en idrett som var svært mannsdominert, var det få merker for jenter å velge mellom. Etter å ha fått utlevert svart/grå, maskuline skiutstyr litt for mange ganger, begynte Kari å kutte av logoen på luene og sy dem på sin egen design. Innimellom trening og konkurranser kunne du finne Kari strikke på luer og re-designe skiklærne sine. Designen hennes ble så populær blant venner og andre skikjørere rundt om i verden at hun i 2002 bestemte seg for å gjøre hobbyen til jobb. Dermed var Kari Traa som merke skapt.

Kari Traa-kolleksjonen har vokst fra et lite utvalg av feminine hodeplagg til en komplett, omfattende merkevare for aktive jenter. En sterk fargepalett, umiskjennelig design og høy, teknisk kvalitet i hvert element, fra undertøy til ytterplagg, er Kari Traa. Den robuste norske naturen, tøffe værforhold og den sterke skandinaviske tradisjonen er blant inspirasjonskildene til Kari Traas design

I juni 2006 holdt Norges Skiforbund i samarbeid med Kari Traa audition for å få frem flere kvinnelige talenter til kulekjøring og freestyle. 14 jenter ble valgt ut til å være med i teamet, en av dem var Hedwig Wessel, som tok bronse under Freestyle Skiing World Cup i Russland, i 2016.

Kari Traa - Dare To Play

Ser mer fra Kari Traa
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet