-25% på ALLE* klær! Kode: KLÆR25. Mer info her

Kari Traa Kyte Parka Black Kari Traa
Kari Traa Kyte Parka Black Kari Traa
Sort
Kari Traa Kyte Parka Marin
1 679,-
Kari Traa Kyte Parka Black
Kari Traa
FS148890

Kari Traa Kyte Parka Black

price2 799,-
  • Dunparkas til dame
  • Avslappende passform og langt snitt
  • Fast hette med brem
Kari Traa Kyte Parka Black
622665
Kari Traa
126-7629
126-7629
Velg størrelse
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Kyte Parka fra Kari Traa er en varm dunparka til dame, et allround ytterplagg til hverdags. Den har en avslappende passform og et langt snitt som gir et urbant look, mens de praktiske funksjonene holder deg varm. Dunfyllet holder seg på plass og vil ikke sive ut. Hetten er fast med en brem og komfortabelt fløyels fôr, mens lommene holder hendene varme. 

  • Fast hette med fôr
  • Fyll: 60% dun 40% fjær
  • Materiale: 100% Polyester
Tilleggsinformasjon
Modellnr.622665
ModellnavnKYTE PARKA
FargekodeBLACK
VaremerkeKari Traa
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(22)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Kari Traas historie begynner i Voss. En liten by mellom norske fjorder og fjell, hvor hun er født og oppvokst. Kari Traa hadde ikke bare talent for ski, hun var lidenskapelig kreativ og hadde et øye for design. Selv da hun var på toppen av idrettskarrieren sin, fant Kari Traa en måte å utvikle kreativiteten sin på.
I en idrett som var svært mannsdominert, var det få merker for jenter å velge mellom. Etter å ha fått utlevert svart/grå, maskuline skiutstyr litt for mange ganger, begynte Kari å kutte av logoen på luene og sy dem på sin egen design. Innimellom trening og konkurranser kunne du finne Kari strikke på luer og re-designe skiklærne sine. Designen hennes ble så populær blant venner og andre skikjørere rundt om i verden at hun i 2002 bestemte seg for å gjøre hobbyen til jobb. Dermed var Kari Traa som merke skapt.

Kari Traa-kolleksjonen har vokst fra et lite utvalg av feminine hodeplagg til en komplett, omfattende merkevare for aktive jenter. En sterk fargepalett, umiskjennelig design og høy, teknisk kvalitet i hvert element, fra undertøy til ytterplagg, er Kari Traa. Den robuste norske naturen, tøffe værforhold og den sterke skandinaviske tradisjonen er blant inspirasjonskildene til Kari Traas design

I juni 2006 holdt Norges Skiforbund i samarbeid med Kari Traa audition for å få frem flere kvinnelige talenter til kulekjøring og freestyle. 14 jenter ble valgt ut til å være med i teamet, en av dem var Hedwig Wessel, som tok bronse under Freestyle Skiing World Cup i Russland, i 2016.

Kari Traa - Dare To Play

Ser mer fra Kari Traa
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet