-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Kari Traa Nora Sock 2pk Moo Kari Traa
-25%
Flerfarget
Kari Traa Nora Sock 2pk Bwt
Kari Traa Nora Sock 2pk Moo
Kari Traa
FS218871

Kari Traa Nora Sock 2pk Moo

discounted price74,-original price99,-
Nyhet
 • Sporty ankelsokk fra Kari Traa
 • Meshpaneler for økt ventilasjon
 • Perfekt for aktive dager
Kari Traa Nora Sock 2pk Moo
611256
Kari Traa
168-1141
168-1141
Velg størrelse

Se alle produktene i vårkupp

 

Tilbudet er gyldig ut 30.04.2023, eller så langt lageret rekker.

 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Nora Sock 2pk fra Kari Traa er et par komfortable ankelsokker, perfekt for aktive dager. Sokken er laget av en blanding syntetisk materialer, og med strategisk plasserte meshpaneler gir den økt ventilasjon, mens ribbestrikket mansjett gjør at den sitter godt. I tillegg kommer sokken med akillesstøtte slik at den ikke glir opp, og med bue- og ankelstøtte gir den ekstra komfort. 

 • Strikket logo
 • Strategisk plasserte meshpaneler
 • Ribbestrikket mansjett
 • Forsterkning tå og hæl
Tilleggsinformasjon
Modellnr.611256
ModellnavnNORA SOCK 2PK
FargekodeMOO
VaremerkeKari Traa
Tilpasset brukerDame
MaterialeSyntet

Beste bruksområder

 • Frikjøring og alpint
 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(2)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Kari Traas historie begynner i Voss. En liten by mellom norske fjorder og fjell, hvor hun er født og oppvokst. Kari Traa hadde ikke bare talent for ski, hun var lidenskapelig kreativ og hadde et øye for design. Selv da hun var på toppen av idrettskarrieren sin, fant Kari Traa en måte å utvikle kreativiteten sin på.
I en idrett som var svært mannsdominert, var det få merker for jenter å velge mellom. Etter å ha fått utlevert svart/grå, maskuline skiutstyr litt for mange ganger, begynte Kari å kutte av logoen på luene og sy dem på sin egen design. Innimellom trening og konkurranser kunne du finne Kari strikke på luer og re-designe skiklærne sine. Designen hennes ble så populær blant venner og andre skikjørere rundt om i verden at hun i 2002 bestemte seg for å gjøre hobbyen til jobb. Dermed var Kari Traa som merke skapt.

Kari Traa-kolleksjonen har vokst fra et lite utvalg av feminine hodeplagg til en komplett, omfattende merkevare for aktive jenter. En sterk fargepalett, umiskjennelig design og høy, teknisk kvalitet i hvert element, fra undertøy til ytterplagg, er Kari Traa. Den robuste norske naturen, tøffe værforhold og den sterke skandinaviske tradisjonen er blant inspirasjonskildene til Kari Traas design

I juni 2006 holdt Norges Skiforbund i samarbeid med Kari Traa audition for å få frem flere kvinnelige talenter til kulekjøring og freestyle. 14 jenter ble valgt ut til å være med i teamet, en av dem var Hedwig Wessel, som tok bronse under Freestyle Skiing World Cup i Russland, i 2016.

Kari Traa - Dare To Play

Ser mer fra Kari Traa

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet