NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Klättermusen Alfheim Jacket er en knelang jakke fóret med PrimaLoft® Gold ActiveBio. Den har en romslig passform slik at du kan ha den utenpå klærne når du sikrer eller trenger rask varme. Den varmer selv om det blir fuktig og tørker raskt, og har justerbar hjelmkompatibel hette. Jakke har også to håndvarmerlommer og to store utstyrslommer samt en 2-veis glidelås i front, samt napoleonslommer med glidelås.

 • Knelang jakke med syntetfór fra Klättermusen
 • Justerbar og hjelmkompatibel hette
 • 2-veis glidelås i front
 • 2 håndvarmerlommer og 2 store utstyrslommer samt napoleonslommer med glidelås
 • Fóret med PrimaLoft® Gold Active Bio 60g/m²
 • Bluesign® godkjente materialer
 • Materiale forsterkning: 70% gjennvunnet Polyester, 30% Polyester 60 denier 71 g/m²
 • Materiale: 100% Polyamid
 • Materiale isolering: 45% gjennvunnet polyester, 55% polyester
 • Vekt: 684g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.10650U02
ModellnavnAlfheim Jacket Unisex
FargekodeRaven
VaremerkeKlättermusen
Tilpasset brukerUnisex

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Klättermusen

Siden 1975 har Klättermusen forsøkt å finne unike og innovative løsninger på hverdagslige frilufts-problemer. Deres lidenskap for naturen betyr at de ofte er utendørs og utforsker den enorme naturen rundt Åre. Lange turer for å finne den perfekte ørret-bekken, skiturer til Sylane eller bare går tur med hunden er en del av livet til de ansatte, alt som gir innspill for å skape de mest holdbare og innovative produkter.

Å tenke annerledes var en del av deres sjel helt i starten, og det er fortsatt nøkkelen den dag i dag. Klättermusen har alltid fulgt sin egen vei og forble uavhengig av industrien. Fokuset er å produsere holdbare produkter med grensesprengende og bærekraftig tenkning i tillegg til å skape unike designløsninger.

Klättermusen bytter ikke modell bare fordi det er et nytt år, de bytter fordi det har kommet et bedre materiale eller nye nyttige funksjoner. Klättermusen tilbyr i dag miljøvennlige produkter som turbukser, ryggsekker, skalljakker, skallbukser, shorts, dunvester, gamasjer, dunjakker, skibukser, undertøy, gensere og tilbehør til både dame og herre. Klättermusens mål er ikke å være størst i bransjen, men at de skal ha produkter av høyeste kvalitet. Norges kanskje størtste utvalg av Klättermusen har Fjellsport.no

Klättermusen bruker noe som heter Mass Flow Resistance (MFR), som er en egne måling av vindtetthet og pusteevne. Over de siste 30 årene har 100% vindtette ytterskall blitt en industri norm selv om det betyr begrensninger i pusteevnen og den klamme følelsen det produserer for brukeren. Å la luft og vind strømme igjennom tekstilet gjør det mer komfortabelt å ha på seg og transporterer også bort fukt effektivt fra kroppen.

Klättermusen jobber med MFR for å måle hvor vindtett tekstilet er, der MFR 8 er nære 100% vindtett men holder deg tørr og MFR 2 betyr optimal pusteevne og begrenset vindbeskyttelse. For å måle MFR må luft trekkes gjennom stoffet ved hjelp av en justerbar vakuum, helt til en trykkforskjell på 100 Pascal er oppnådd. Trykkforskjellen er delt av luftgjennomstrømningen for å gi motstand.

Ser mer fra Klättermusen
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet