-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Klättermusen Ansur Hiking Hat Raven Black Klättermusen
Klättermusen Ansur Hiking Hat Raven Black Klättermusen

Klättermusen Ansur Hiking Hat Raven Black

price699,-
Utsolgt
 • Vandrehatt fra Klättermusen
 • Vind og vannavstøtende
 • Økologisk Katla Bomull®
Klättermusen Ansur Hiking Hat Raven Black
50117U11
Klättermusen
313-3734
313-3734
UtsolgtFå varsel
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Ansur Hiking Hat er perfekt for vandring og er laget i økologisk Katla Bomull® som er vind og vannavstøtende men samtidig puster. Materialet er i rip-stop som gjør den slitesterk og den har feste for, for eksempel solbriller på siden samt justerbar hakestropp som er reflekterende og justering bak.

 • Vandrehatt fra Klättermusen
 • Vind og vannavstøtende
 • Refleksdetaljer
 • Materiale: Katla Bomull® 102 g/m2, 100% Ekologisk bomull
 • Vekt: 70g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.50117U11
ModellnavnAnsur Hiking Hat
FargekodeRaven Black
VaremerkeKlättermusen
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeBomull

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Klättermusen

Siden 1975 har Klättermusen forsøkt å finne unike og innovative løsninger på hverdagslige frilufts-problemer. Deres lidenskap for naturen betyr at de ofte er utendørs og utforsker den enorme naturen rundt Åre. Lange turer for å finne den perfekte ørret-bekken, skiturer til Sylane eller bare går tur med hunden er en del av livet til de ansatte, alt som gir innspill for å skape de mest holdbare og innovative produkter.

Å tenke annerledes var en del av deres sjel helt i starten, og det er fortsatt nøkkelen den dag i dag. Klättermusen har alltid fulgt sin egen vei og forble uavhengig av industrien. Fokuset er å produsere holdbare produkter med grensesprengende og bærekraftig tenkning i tillegg til å skape unike designløsninger.

Klättermusen bytter ikke modell bare fordi det er et nytt år, de bytter fordi det har kommet et bedre materiale eller nye nyttige funksjoner. Klättermusen tilbyr i dag miljøvennlige produkter som turbukser, ryggsekker, skalljakker, skallbukser, shorts, dunvester, gamasjer, dunjakker, skibukser, undertøy, gensere og tilbehør til både dame og herre. Klättermusens mål er ikke å være størst i bransjen, men at de skal ha produkter av høyeste kvalitet. Norges kanskje størtste utvalg av Klättermusen har Fjellsport.no

Klättermusen bruker noe som heter Mass Flow Resistance (MFR), som er en egne måling av vindtetthet og pusteevne. Over de siste 30 årene har 100% vindtette ytterskall blitt en industri norm selv om det betyr begrensninger i pusteevnen og den klamme følelsen det produserer for brukeren. Å la luft og vind strømme igjennom tekstilet gjør det mer komfortabelt å ha på seg og transporterer også bort fukt effektivt fra kroppen.

Klättermusen jobber med MFR for å måle hvor vindtett tekstilet er, der MFR 8 er nære 100% vindtett men holder deg tørr og MFR 2 betyr optimal pusteevne og begrenset vindbeskyttelse. For å måle MFR må luft trekkes gjennom stoffet ved hjelp av en justerbar vakuum, helt til en trykkforskjell på 100 Pascal er oppnådd. Trykkforskjellen er delt av luftgjennomstrømningen for å gi motstand.

Ser mer fra Klättermusen
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet