-30% på alt* utstyr og -30% på alt* av sko & støvler! Se kodene her

Klättermusen Eir Headband B.Russet/Grey Mel. Klättermusen
Klättermusen Eir Headband B.Russet/Grey Mel. Klättermusen
Klättermusen Eir Headband B.Russet/Grey Mel. Klättermusen

Klättermusen Eir Headband B.Russet/Grey Mel.

price399,-
Utsolgt
 • Pannebånd fra Klättermusen
 • Laget merinoull og silke
 • Kan brukes hele året
Klättermusen Eir Headband B.Russet/Grey Mel.
51179U81
Klättermusen
898436
898436
Velg størrelse
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Eir Headband er et pannebånd fra Klättermusen som er perfekt når en lue blir for mye. Pannebåndet er laget i en merinoull og silkeblanding som gjør at det har naturlige antibakterielle egenskaper og varmer samtidig som det også virker kjølende på litt varmere dager. Elastiske sømmer og skjulte brettekanter sikrer behagelig passform.

 • Pannebånd fra Klättermusen
 • Kan brukes hele året
 • Elastiske sømmer og skjulte brettekanter
 • GOTS-sertifisert
 • Materiale: 70% merinoull og 30% silke
 • Vekt: 20g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.51179U81
ModellnavnEir Headband
FargekodeB.Russet/Grey Mel.
VaremerkeKlättermusen
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Klättermusen

Siden 1975 har Klättermusen forsøkt å finne unike og innovative løsninger på hverdagslige frilufts-problemer. Deres lidenskap for naturen betyr at de ofte er utendørs og utforsker den enorme naturen rundt Åre. Lange turer for å finne den perfekte ørret-bekken, skiturer til Sylane eller bare går tur med hunden er en del av livet til de ansatte, alt som gir innspill for å skape de mest holdbare og innovative produkter.

Å tenke annerledes var en del av deres sjel helt i starten, og det er fortsatt nøkkelen den dag i dag. Klättermusen har alltid fulgt sin egen vei og forble uavhengig av industrien. Fokuset er å produsere holdbare produkter med grensesprengende og bærekraftig tenkning i tillegg til å skape unike designløsninger.

Klättermusen bytter ikke modell bare fordi det er et nytt år, de bytter fordi det har kommet et bedre materiale eller nye nyttige funksjoner. Klättermusen tilbyr i dag miljøvennlige produkter som turbukser, ryggsekker, skalljakker, skallbukser, shorts, dunvester, gamasjer, dunjakker, skibukser, undertøy, gensere og tilbehør til både dame og herre. Klättermusens mål er ikke å være størst i bransjen, men at de skal ha produkter av høyeste kvalitet. Norges kanskje størtste utvalg av Klättermusen har Fjellsport.no

Klättermusen bruker noe som heter Mass Flow Resistance (MFR), som er en egne måling av vindtetthet og pusteevne. Over de siste 30 årene har 100% vindtette ytterskall blitt en industri norm selv om det betyr begrensninger i pusteevnen og den klamme følelsen det produserer for brukeren. Å la luft og vind strømme igjennom tekstilet gjør det mer komfortabelt å ha på seg og transporterer også bort fukt effektivt fra kroppen.

Klättermusen jobber med MFR for å måle hvor vindtett tekstilet er, der MFR 8 er nære 100% vindtett men holder deg tørr og MFR 2 betyr optimal pusteevne og begrenset vindbeskyttelse. For å måle MFR må luft trekkes gjennom stoffet ved hjelp av en justerbar vakuum, helt til en trykkforskjell på 100 Pascal er oppnådd. Trykkforskjellen er delt av luftgjennomstrømningen for å gi motstand.

Ser mer fra Klättermusen
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet