-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Klättermusen Fafne SS Tee W's Dark Deep Sea Klättermusen
Klättermusen Fafne SS Tee W's Dark Deep Sea Klättermusen
Grønn
Klättermusen Fafne S/S Tee W's Raven
Klättermusen Fafne SS Tee W's Chaya Sand
Klättermusen Fafne SS Tee W's Dark Deep Sea

Klättermusen Fafne SS Tee W's Dark Deep Sea

price1 399,-
Nyhet
 • T-skjorte fra Klättermusen for aktivt bruk til dame
 • Laget i en Tencel og ullblanding
 • Rund hals og sømløse skuldre
Klättermusen Fafne SS Tee W's Dark Deep Sea
20635W01
Klättermusen
342-1968
342-1968
Velg størrelse
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Fafne S/S Tee er en t-skjorte til dame fra Klättermusen laget i en blanding av Tencel og ull. Den passer til intensive aktiviteter en varm vårdag eller som undertøy ved skikjøring og vinterklatring. Med rund hals og sømløse skuldre er den behagelig med sekk, samt blandingen med Tencel gjør at den er slitesterke og tåler mye bruk.

 • T-skjorte fra Klättermusen for aktivt bruk
 • Slitesterk
 • Rund hals og sømløse skuldre
 • Trykt logo
 • Materiale: 56% Tencel, 38% Ull, 6% Elastan, 160 g/m²
 • Vekt: 207g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.20635W01
ModellnavnFafne SS Tee W's
FargekodeDark Deep Sea
VaremerkeKlättermusen
Tilpasset brukerDame
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Klättermusen

Siden 1975 har Klättermusen forsøkt å finne unike og innovative løsninger på hverdagslige frilufts-problemer. Deres lidenskap for naturen betyr at de ofte er utendørs og utforsker den enorme naturen rundt Åre. Lange turer for å finne den perfekte ørret-bekken, skiturer til Sylane eller bare går tur med hunden er en del av livet til de ansatte, alt som gir innspill for å skape de mest holdbare og innovative produkter.

Å tenke annerledes var en del av deres sjel helt i starten, og det er fortsatt nøkkelen den dag i dag. Klättermusen har alltid fulgt sin egen vei og forble uavhengig av industrien. Fokuset er å produsere holdbare produkter med grensesprengende og bærekraftig tenkning i tillegg til å skape unike designløsninger.

Klättermusen bytter ikke modell bare fordi det er et nytt år, de bytter fordi det har kommet et bedre materiale eller nye nyttige funksjoner. Klättermusen tilbyr i dag miljøvennlige produkter som turbukser, ryggsekker, skalljakker, skallbukser, shorts, dunvester, gamasjer, dunjakker, skibukser, undertøy, gensere og tilbehør til både dame og herre. Klättermusens mål er ikke å være størst i bransjen, men at de skal ha produkter av høyeste kvalitet. Norges kanskje størtste utvalg av Klättermusen har Fjellsport.no

Klättermusen bruker noe som heter Mass Flow Resistance (MFR), som er en egne måling av vindtetthet og pusteevne. Over de siste 30 årene har 100% vindtette ytterskall blitt en industri norm selv om det betyr begrensninger i pusteevnen og den klamme følelsen det produserer for brukeren. Å la luft og vind strømme igjennom tekstilet gjør det mer komfortabelt å ha på seg og transporterer også bort fukt effektivt fra kroppen.

Klättermusen jobber med MFR for å måle hvor vindtett tekstilet er, der MFR 8 er nære 100% vindtett men holder deg tørr og MFR 2 betyr optimal pusteevne og begrenset vindbeskyttelse. For å måle MFR må luft trekkes gjennom stoffet ved hjelp av en justerbar vakuum, helt til en trykkforskjell på 100 Pascal er oppnådd. Trykkforskjellen er delt av luftgjennomstrømningen for å gi motstand.

Ser mer fra Klättermusen
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet