-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Klättermusen Idun 2.0 Down Tee Unisex Molten Lava Klättermusen
Klättermusen Idun 2.0 Down Tee Unisex Molten Lava Klättermusen

Klättermusen Idun 2.0 Down Tee Unisex Molten Lava

price3 999,-
 • Dun t-skjorte fra Klättermusen
 • Lett, varm og pakkbar
 • Unisex-modell
Klättermusen Idun 2.0 Down Tee Unisex Molten Lava
10643U02
Klättermusen
145-0571
145-0571
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Klättermusen Idun 2.0 Down Tee er en unisex t-skjorte i dun som er perfekt å ha med på tur for litt ekstra varme. Den har forsterkninger på skuldere for å hindre slitasje og forbedre vannmotstanden, og er fylt med 800+ fill-power dun som varmer godt. T-skjorten kan pakkes i sin egen lomme og tar liten plass i sekken. 

 • Justerbar nederkant
 • Kan pakkes inn i brystlommen
 • Bokskontruksjon uten gjennomgående sømmer
 • Forsterket stoff over skuldre
 • Flourkarbonfri
 • Isolasjon: 800+ fill-power gåsedun - RDS-Sertifisert - Dluesign®-godkjent
 • Ytterstoff: 100% polyamid
 • Vekt: 305g (str. M)
Tilleggsinformasjon
Modellnr.10643U02
ModellnavnIdun 2.0 Down Tee Unisex
FargekodeMolten Lava
VaremerkeKlättermusen
Tilpasset brukerUnisex

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Klättermusen

Siden 1975 har Klättermusen forsøkt å finne unike og innovative løsninger på hverdagslige frilufts-problemer. Deres lidenskap for naturen betyr at de ofte er utendørs og utforsker den enorme naturen rundt Åre. Lange turer for å finne den perfekte ørret-bekken, skiturer til Sylane eller bare går tur med hunden er en del av livet til de ansatte, alt som gir innspill for å skape de mest holdbare og innovative produkter.

Å tenke annerledes var en del av deres sjel helt i starten, og det er fortsatt nøkkelen den dag i dag. Klättermusen har alltid fulgt sin egen vei og forble uavhengig av industrien. Fokuset er å produsere holdbare produkter med grensesprengende og bærekraftig tenkning i tillegg til å skape unike designløsninger.

Klättermusen bytter ikke modell bare fordi det er et nytt år, de bytter fordi det har kommet et bedre materiale eller nye nyttige funksjoner. Klättermusen tilbyr i dag miljøvennlige produkter som turbukser, ryggsekker, skalljakker, skallbukser, shorts, dunvester, gamasjer, dunjakker, skibukser, undertøy, gensere og tilbehør til både dame og herre. Klättermusens mål er ikke å være størst i bransjen, men at de skal ha produkter av høyeste kvalitet. Norges kanskje størtste utvalg av Klättermusen har Fjellsport.no

Klättermusen bruker noe som heter Mass Flow Resistance (MFR), som er en egne måling av vindtetthet og pusteevne. Over de siste 30 årene har 100% vindtette ytterskall blitt en industri norm selv om det betyr begrensninger i pusteevnen og den klamme følelsen det produserer for brukeren. Å la luft og vind strømme igjennom tekstilet gjør det mer komfortabelt å ha på seg og transporterer også bort fukt effektivt fra kroppen.

Klättermusen jobber med MFR for å måle hvor vindtett tekstilet er, der MFR 8 er nære 100% vindtett men holder deg tørr og MFR 2 betyr optimal pusteevne og begrenset vindbeskyttelse. For å måle MFR må luft trekkes gjennom stoffet ved hjelp av en justerbar vakuum, helt til en trykkforskjell på 100 Pascal er oppnådd. Trykkforskjellen er delt av luftgjennomstrømningen for å gi motstand.

Ser mer fra Klättermusen
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet