-35% på alt* av sko og støvler!😱 Kode: SKO

Klättermusen Runa Verkstad Ab SS Tee M's Burnt Russet Klättermusen
Klättermusen Runa Verkstad Ab SS Tee M's Burnt Russet Klättermusen
Rød
Klättermusen Runa Verkstad Ab SS Tee M's Burnt Russet
Klättermusen Runa Verkstad Ab SS Tee M's Raven

Klättermusen Runa Verkstad Ab SS Tee M's Burnt Russet

price499,-
Utsolgt
  • T-skjorte fra Klättermusen
  • Ikonisk Verksted Ab trykk på frem- og bakside
  • 100% Økologisk bomull
Klättermusen Runa Verkstad Ab SS Tee M's Burnt Russet
20664M11
Klättermusen
145-0830
145-0830
Velg størrelse
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

T-skjorte fra Klättermusen med ikonisk Verksted Ab trykk på frem- og bakside, laget i 100% økologisk bomull.

  • Materiale: 100% Økologisk bomull
  • Vekt: 150g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.20664M11
ModellnavnRuna Verkstad AB SS Tee M's
FargekodeBurnt Russet
VaremerkeKlättermusen
Tilpasset brukerHerre
MaterialeBomull

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Klättermusen

Siden 1975 har Klättermusen forsøkt å finne unike og innovative løsninger på hverdagslige frilufts-problemer. Deres lidenskap for naturen betyr at de ofte er utendørs og utforsker den enorme naturen rundt Åre. Lange turer for å finne den perfekte ørret-bekken, skiturer til Sylane eller bare går tur med hunden er en del av livet til de ansatte, alt som gir innspill for å skape de mest holdbare og innovative produkter.

Å tenke annerledes var en del av deres sjel helt i starten, og det er fortsatt nøkkelen den dag i dag. Klättermusen har alltid fulgt sin egen vei og forble uavhengig av industrien. Fokuset er å produsere holdbare produkter med grensesprengende og bærekraftig tenkning i tillegg til å skape unike designløsninger.

Klättermusen bytter ikke modell bare fordi det er et nytt år, de bytter fordi det har kommet et bedre materiale eller nye nyttige funksjoner. Klättermusen tilbyr i dag miljøvennlige produkter som turbukser, ryggsekker, skalljakker, skallbukser, shorts, dunvester, gamasjer, dunjakker, skibukser, undertøy, gensere og tilbehør til både dame og herre. Klättermusens mål er ikke å være størst i bransjen, men at de skal ha produkter av høyeste kvalitet. Norges kanskje størtste utvalg av Klättermusen har Fjellsport.no

Klättermusen bruker noe som heter Mass Flow Resistance (MFR), som er en egne måling av vindtetthet og pusteevne. Over de siste 30 årene har 100% vindtette ytterskall blitt en industri norm selv om det betyr begrensninger i pusteevnen og den klamme følelsen det produserer for brukeren. Å la luft og vind strømme igjennom tekstilet gjør det mer komfortabelt å ha på seg og transporterer også bort fukt effektivt fra kroppen.

Klättermusen jobber med MFR for å måle hvor vindtett tekstilet er, der MFR 8 er nære 100% vindtett men holder deg tørr og MFR 2 betyr optimal pusteevne og begrenset vindbeskyttelse. For å måle MFR må luft trekkes gjennom stoffet ved hjelp av en justerbar vakuum, helt til en trykkforskjell på 100 Pascal er oppnådd. Trykkforskjellen er delt av luftgjennomstrømningen for å gi motstand.

Ser mer fra Klättermusen
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet