-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Klättermusen Vale Jacket W's Gold Klättermusen
Klättermusen Vale Jacket W's Gold Klättermusen
-40%
Gull
Klättermusen Vale Jacket W's Raven
2 099,-
Klättermusen Vale Jacket W's Gold
Klättermusen Vale Jacket W's Black
Klättermusen Vale Jacket W's Dark Deep Sea

Klättermusen Vale Jacket W's Gold

discounted price1 919,-original price3 199,-
Outlet
 • Stilig teknisk mellomlag til dame
 • Funksjonell, pustende og hurtigtørkende
 • Jakken passer perfekt til klatring og andre utendørsaktiviteter
Klättermusen Vale Jacket W's Gold
10642W02
Klättermusen
145-0884
145-0884
Velg størrelse
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Klatremusen Vale Jacket M's er en stilig og isolerende jakke som fungerer godt alene, men som også er et perfekt mellomlag for vinteraktiviteter. Dette mellomlaget er laget for å fungere perfekt med en teknisk skalljakke. Det resirkulerte Levitend®-stoffet av polyamid gjør det svært pustende og tørker raskt mens du holder deg varm. Jakken har en hjelmkompatibel hette og fleecefôrede lommer med glidelås som kan brukes til ventilasjon. Den har også forsterkede partier med WindStretch™ for ermer og lommer. Lommenes plassering er tilpasset for å bære en klatresele eller ryggsekk. Jakken er utstyrt med en toveis glidelås, en myk hakebeskyttelse og en skrå glidelås for økt komfort. 

 • Stilig jakke med god passform til dame
 • Kan kombineres med en skalljakke
 • Levitend®-stoffet er svært pustende og tørker raskt
 • Hjelmkompatibel hette
 • Fleecefôrede lommer med glidelås
 • Forsterkede partier med WindStretch ™
 • Myk hakebeskyttelse og skrå glidelås
 • Hovedmateriale: Levitend® 55g / m², 100% resirkulert polyamid, bluesign®-godkjent stoff, fluorkarbonfri
 • Isolasjon: Primaloft® Bio 125g / m², 64% resirkulert polyester, 36% polyester biologisk nedbrytbart, fluorkarbonfritt
 • Vekt: 309 g (størrelse M)
Tilleggsinformasjon
Modellnr.10642W02
ModellnavnVale Jacket W's
FargekodeGold
VaremerkeKlättermusen
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

 • Klatring
 • Topptur og alpinisme
 • Tur og friluftsliv
Bærekraft

Bluesign®

Produkter som er sertifisert enligt sertifiseringene bluesign® PRODUCT eller bluesign® APPROVED får filter verdien “Bluesign” i vårt filter “Bærekraft”.
En bluesign® PRODUCT sertifisering sikkerstiller at produktets alle tekstil komponenter er bluesign® APPROVED sertifisert og at produktet kommer fra en bluesign® SYSTEM PARTNER.
En bluesign® APPROVED sertifisering sikkerstiller at et tekstil material som en del av et produkt er sertifiert etter bluesigns krav på produksjonen.

Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Klättermusen

Siden 1975 har Klättermusen forsøkt å finne unike og innovative løsninger på hverdagslige frilufts-problemer. Deres lidenskap for naturen betyr at de ofte er utendørs og utforsker den enorme naturen rundt Åre. Lange turer for å finne den perfekte ørret-bekken, skiturer til Sylane eller bare går tur med hunden er en del av livet til de ansatte, alt som gir innspill for å skape de mest holdbare og innovative produkter.

Å tenke annerledes var en del av deres sjel helt i starten, og det er fortsatt nøkkelen den dag i dag. Klättermusen har alltid fulgt sin egen vei og forble uavhengig av industrien. Fokuset er å produsere holdbare produkter med grensesprengende og bærekraftig tenkning i tillegg til å skape unike designløsninger.

Klättermusen bytter ikke modell bare fordi det er et nytt år, de bytter fordi det har kommet et bedre materiale eller nye nyttige funksjoner. Klättermusen tilbyr i dag miljøvennlige produkter som turbukser, ryggsekker, skalljakker, skallbukser, shorts, dunvester, gamasjer, dunjakker, skibukser, undertøy, gensere og tilbehør til både dame og herre. Klättermusens mål er ikke å være størst i bransjen, men at de skal ha produkter av høyeste kvalitet. Norges kanskje størtste utvalg av Klättermusen har Fjellsport.no

Klättermusen bruker noe som heter Mass Flow Resistance (MFR), som er en egne måling av vindtetthet og pusteevne. Over de siste 30 årene har 100% vindtette ytterskall blitt en industri norm selv om det betyr begrensninger i pusteevnen og den klamme følelsen det produserer for brukeren. Å la luft og vind strømme igjennom tekstilet gjør det mer komfortabelt å ha på seg og transporterer også bort fukt effektivt fra kroppen.

Klättermusen jobber med MFR for å måle hvor vindtett tekstilet er, der MFR 8 er nære 100% vindtett men holder deg tørr og MFR 2 betyr optimal pusteevne og begrenset vindbeskyttelse. For å måle MFR må luft trekkes gjennom stoffet ved hjelp av en justerbar vakuum, helt til en trykkforskjell på 100 Pascal er oppnådd. Trykkforskjellen er delt av luftgjennomstrømningen for å gi motstand.

Ser mer fra Klättermusen
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet