-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Lillsport Ullfor Liner Sort Lillsport
Lillsport
FS46241

Lillsport Ullfor Liner Sort

price299,-
  • Tynt innefór til hansker og votter fra Lill-Sport
  • Holder deg varm og lun på hendene
Lillsport Ullfor Liner Sort
3012
Lillsport
625899
625899
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Dette er et svært tynt innefór i 80% Merinoull fra Lill-Sport. Holder deg varm og lun på hendene, og fungerer godt sammen med alle Lill-Sports votter og hansker.

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Tynt innefór i Merinoull
  • Holder deg varm og lun på hendene
  • Fungerer med alle Lill-Sports hansker og votter
  • Høy dimensjonsstabilitet
Tilleggsinformasjon
Modellnr.3012
ModellnavnUllfor, liner
FargekodeSort
VaremerkeLillsport
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Langrenn
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Lillsport er en av Europas mest populære og solgte merker innenfor langrennshansker. Verdenseliten har brukt hanskene fra tidlig på 80-tallet og brukes i dag av flere landslagsløpere i hele verden. Lillsport har vært brukt og brukes av flere verdensmestere og Olympiske vinnere gjennom tidene.

Lillsport har den fordelen at de selv eier og produserer produktene i egen fabrikk i Europa. Her skjer utvikling, designutvikling og valg av materiale, side om side av produksjonen. Lillsport gjør alt de kan for at brukerne får de beste erfaringer med produktene for skiidrett. For å lage de beste erfaringene sys hanskene av egne syersker, og det gjøres grundige valg av materialer som blir benyttet.

Ser mer fra Lillsport

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet