-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Trek Light fra Monnet er en tynn merinoull tursokk uten frotté annet enn rundt helen og tærne. Passer perfekt i bruk året rundt og gir alle fordelene til merinoull som odør kontroll, temperaturregulering og fantastisk mykhet. Sokken klistrer seg naturlig rundt fot, ankel og legg for en optimal, tettsittende passform. Dette er sokken som lett kan pakkes med til alle eventyr! 

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Allsidig og meget komfortabel tursokk
  • Temperaturregulerende
  • Presis og slank passform
  • Støtabsorberende
  • Holdbar
  • Unisex
  • Materiale: 68% Merinoull, 20% Polyamid, 10% Lycra, 2% Elasthan
Tilleggsinformasjon
Modellnr.PWTKL
ModellnavnTrek Light
FargekodeRosa
VaremerkeMonnet
Tilpasset brukerDame
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Monnet ble etablert i 1930 og har siden det fokusert på å utvikle og produsere tekniske sokker for ulike aktiviteter. Monnet sine sokker er 100% made in France da all deres produksjon skjer på deres egne fabrikker i Burgund. De er posisjonert i markedet som høyt teknisk og har både en meget sterk merino linje og en syntetisk linje.
Monnet har alltid jobbet tett på brukerne og med toppidretten. I disse dager er dertes detteste parnerskap det franske skilandslaget og des guides de Chamonix.
Kolleksjonen består av produkter i segmentene Alpint, Langrenn, Randoné, Hiking, Trail, Løp og Trekking.


Utover dette lager de også en spesiell kolleksjon for jakt og en til bruk i industrielt fottøy.
Det er flere ting som kan framheves om produktene men det som går igjen i absolutt alle modellene er presise størrelser. Alle modeller går i kun to og to størrelser ( eks 39-40) i motsetning til mange andre merker som går 3-4 størrelser.

I tillegg har Y-Hel mer materiale på helen for å gi en ordentlig rund form på helen for best mulig passform. De har også stor kompetanse i materialvalg for best mulig kvalitet og funksjon tilpasset den aktiviteten og det fottøyet sokkene skal brukes i.

Ser mer fra Monnet

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet