-30% på alt* av ryggsekker og bager! Se koden her! 

Mountain Equipment Glacier Expedition Imperial Red Mountain Equipment
Mountain Equipment Glacier Expedition Imperial Red Mountain Equipment

Mountain Equipment Glacier Expedition Imperial Red

price7 999,-
 • Varm sovepose for ekstreme forhold
 • Slitesterkt yttertrekk med høy vannsøyle
 • Den beste dunkvaliteten
Mountain Equipment Glacier Expedition Imperial Red
ME-003514
Mountain Equipment
882473
882473
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Den nyutviklede Glacier serien har ikke bare fått nye farger, men gjennomgått en full konstruksjonsforandring for å optimaliserer forholdet mellom vekt, varme og dunkontroll. Glacier serien bruker en kombinasjon av 15:11cm Trapezoid og Slantwall kammerkonstruksjon.
Trapezoid kammerkonstruksjon i toppen av posen gjør at loft og varme maksimeres, mens Slantwall i bunn reduserer vekt, pakkstørrelse og optimaliserer dunkontroll.

Glacier Expedition er den varmeste modellen i Glacier serien. Beregnet til kalde skiturer med pulk, som turer på Grønland. Ettersom dette er en "ekspedisjonspose" er den ikke testet med EN13537. Det er derfor satt en Good Night Sleep temp på - 35 C, utifra loft og testing i kuldekammer og team testing på tur. Glacier Expedition er også bredere i toppen enn de andre modellene i serien. Dette tillater bruk med mer klær. Denne posen er fylt med hele 1352 gram med 700+ fillpower premium andedun med 90/10 fyllforhold. Dette er det beste andedunet tilgjengelig på markedet.
Fotenden har en høy fylldensitet og har 6 kammerer i Bullseye design som sørger for minmalt med dunvandring og kuldegjennomslag. Hetten er har ett 3D design med 5 individuelle kammere for å skape en tett og varm lukking rundt hodet uten å komprimere loft.

En full lengde på glidelås med Gemini TM kammer langs hele sørger varmen holder seg i posen og har minimalt med varmetap. Geminikammeret går rett inn i nakkekragen. Det nye nakkekragen med magnetisk Lode Lock gir en enorm komfort og enkel bruk. Innstramming fra innsiden av posen og myk tett lukking rundt halsen uten at du kjenner strammesnor. Topp og bunn på hetten kan også justeres individuelt noe som gir en god mulighet til å justere lukking og isolasjonsbehov. Denne ekspedisjonsposen har også en tilnærmet 50/50 split med dunfyll i over og underdel for optimal fuktkonstroll. Denne posen har også høyere fylldensitet enn de andre. Det nye ytterstoffet DriLite Loft II er betydelig lettere enn forgjengeren uten å redusere slitestyrke eller fuktbeskyttelse. DrlLite Loft har en vannsøyle på 1500mm og veier 55g/m2.

Posen leveres med oppbevaringstrekk og vanntett pakkpose med rullelukking.

 • Sesong: Vinter, ekstrem
 • Yttermateriale: DRILITE® Loft 50D, vindtett og vannavvisende
 • Fyllmateriale: 90-10 Andedun med minimum 700 Fill Power
 • Fyllvekt: 1352g (Regular), 1420g (Long)
 • Mountain Equipment Sleep temp: -35°C
 • Maks personlengde: 185cm (regular), 200cm (long)
 • Lengde innside: 204cm (regular), 219cm (long)
 • Bredde innside: 80cm
 • Fotbredde: 50cm
 • Glidelås: Venstre
 • Pakkvolum: 34x29x25cm (LxBxD)(Regular), 35x30x25cm (LxBxD)(Long)
 • Vekt: 2020g (regular), 2100g (Long)
Tilleggsinformasjon
Modellnr.ME-003514
ModellnavnGlacier Expedition
FargekodeImperial Red
VaremerkeMountain Equipment
FyllstoffDun
Glidelås soveposerVenstre

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(4)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Mountain Equipment

Mountain Equipment har siden 1961 opparbeidet seg enestående kunnskap om utvikling og produksjon av soveposer, bekledning og utstyr tilpasset ekstreme og unormale værforhold. Produktene er brukt av ekspedisjoner verden over, og har bestått alle tester i møte med de kaldeste og mest krevende stedene på jordas overflate. Mountain Equipment produserer dunjakker, skalljakker, fleece, soveposer og annen friluftsbekledning som hvert år brukes på ekspedisjoner i Arktis i nord til Antarktis i sør.

Mountain Equipment - Above & Beyond Since 1961

Ser mer fra Mountain Equipment

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet