NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

MSR Front Range er en ultralett, enkel og romslig værbeskyttelse for eventyrere som skal på flere dagers alpine turer. Det rammeløse og gulvfrie Front Range Tarp Shelter er lett nok til å ta med seg som et separat ly eller nødly, noe som gjør det til et flott allsidig alternativ for ethvert alpint eventyr. Den bratte baldakinen kvitter seg lett med snø og vann, og topphøyden på 160 gjør at fire kan sove komfortabelt og deretter enkelt få på seg utstyret neste morgen. Sist, men ikke minst, egner den gulvfrie tarpen seg til et veldig raskt oppsett ved bruk av ski- eller gåstaver, noe som hjelper deg med å spare på totalvekten.

Front Range har også MSRs Xtreme Shield™ vanntett belegg, et ultra-holdbart belegg som varer opptil 3 ganger lenger enn standard vanntett belegg.

NB! Innertelt selges separat. 

  • Gulvareal: 274 x 274cm
  • Innvendig topphøyde: 1,62m
  • Pakket størrelse: 30 x 13cm
  • Materiale: 20D ripstop nylon 1200mm Xtreme Shield™ polyuretan og silikon
  • Vekt: 910g
Tilleggsinformasjon
ModellnavnFront Range
FargekodeOrange
VaremerkeMSR

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
MSR

MSR - Mountain Safety Research - er en del av Cascade Designs som blant anet eier Therm-a-Rest, Platypus, SealLine, E-Case, PackTowl og Hummingbird. MSR er en sterk merkvare med et bredt sortiment og mye troverdighet i friluftsmiljøet. MSR produserer telt, snøspader, gassbrennere, multifuelbrennere, utstyr til turkjøkken, vannrensing, truger, staver og bekledning.

MSR - Mountain Safety Research - Achieving it once is luck, achieving it for 40 years is legendary

Ser mer fra MSR

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet