NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Corespunull Liner Gloves fra Norrøna er laget for frittstående bruk, eller som et tynt lag i kombinasjon med skall eller isolerte hansker. Perfekt for å håndtere de plutselige endringene i temperatur mens du nyter livet utendørs. 

Hanskene er laget av en blanding av merinoull og nylon. Merinoull er varm, myk mot huden, anti-lukt og temperaturregulerende, mens den resirkulerte nylonflaten gir ekstra slitestyrke og har en rask tørketid. Hanskene er berøringsskjerm kompatibel på både tommel og pekefinger, slik at du kan holde hendene varme når du sjekker telefonen.

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Tynne, isolerende liners
  • Fungerer bra alene eller under en tykkere hanske
  • Teknisk passform
  • Slitesterk og hurtigtørkende
  • Pustende
  • Materiale: 92% merinoull og 8% resirkulert nylon
  • Vekt: 40g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.3417-22
Modellnavn/29 corespunUll Liner Gloves
FargekodeCaviar
VaremerkeNorrøna
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Norrøna

Familien Jørgensen har siden 1929 utviklet Norrøna friluftsutstyr for skandinaviske forhold som tåler de tøffeste tester, og etablert nye standarder som konkurrenter har måtte bruke år på å ta igjen. Om du skal ut på ski, sykkel, i fjellveggen eller bare ut på tur så har Norrøna klær med lekent design, farger, høy kvalitet og gode tekniske og brukervennlige løsninger.

I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Fortsatt drives de av lidenskapen for å utvikle stadig bedre produkter med designløsninger for alle værforhold og utendørsaktiviteter. I jakten på å utvikle markedets beste produkter, jobber de tett sammen med engasjerte testteam, som har fokus på eksperimentell og teknisk perfeksjon.

I alle ledd fra design til produksjon er innovasjon stikkordet. Dette innebærer at Norrøna tøyer grenser for teknisk nyskaping. De utvikler produkter som tåler de tøffeste tester, etablerer nye konstruksjonsteknikker og gir nytt innhold til begreper som tilpasning, materialer, funksjon og design med utgangspunkt i Norrønas designprinsipp “Loaded Minimalism™”.

Fjellsport.no har et meget stort utvalg av skalljakker, turbukser, dunjakker, shorts og mye mer til både dame og herre. 

Norrøna - Velkommen til naturen!

Ser mer fra Norrøna
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet