NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

/29 Fisherman Beanie fra Norrøna er en klassisk lue, laget i varmt og komfortabelt merinoull. Det rene designet funker uansett om du er i fjellet eller på ettermiddagstur.

  • Rent design som funker uansett aktivitet
  • Materiale: 100% Merinoull
  • Vekt: 140g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.3616-18
Modellnavn/29 fisherman Beanie
FargekodeSnowdrop
VaremerkeNorrøna
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Norrøna

Familien Jørgensen har siden 1929 utviklet Norrøna friluftsutstyr for skandinaviske forhold som tåler de tøffeste tester, og etablert nye standarder som konkurrenter har måtte bruke år på å ta igjen. Om du skal ut på ski, sykkel, i fjellveggen eller bare ut på tur så har Norrøna klær med lekent design, farger, høy kvalitet og gode tekniske og brukervennlige løsninger.

I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Fortsatt drives de av lidenskapen for å utvikle stadig bedre produkter med designløsninger for alle værforhold og utendørsaktiviteter. I jakten på å utvikle markedets beste produkter, jobber de tett sammen med engasjerte testteam, som har fokus på eksperimentell og teknisk perfeksjon.

I alle ledd fra design til produksjon er innovasjon stikkordet. Dette innebærer at Norrøna tøyer grenser for teknisk nyskaping. De utvikler produkter som tåler de tøffeste tester, etablerer nye konstruksjonsteknikker og gir nytt innhold til begreper som tilpasning, materialer, funksjon og design med utgangspunkt i Norrønas designprinsipp “Loaded Minimalism™”.

Fjellsport.no har et meget stort utvalg av skalljakker, turbukser, dunjakker, shorts og mye mer til både dame og herre. 

Norrøna - Velkommen til naturen!

Ser mer fra Norrøna
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet