NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Hold deg varm med Norrønas multifunksjons hals i mikrofiber. Halsen er lett, pustende og hurtigtørkende og er uten sømmer for økt komfort. 

  • Mulitfunksjons hals i mikrofiber
  • Lett, pustende og hurtigtørkende
  • Ingen sømmer for økt komfort
  • Materiale: Mikrofiber
  • Vekt: 40g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.3441-17
Modellnavn/29 microfiber Neck
FargekodeCastor Grey
VaremerkeNorrøna
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeSyntet
ProduktserieNorrøna /29

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Norrøna

Familien Jørgensen har siden 1929 utviklet Norrøna friluftsutstyr for skandinaviske forhold som tåler de tøffeste tester, og etablert nye standarder som konkurrenter har måtte bruke år på å ta igjen. Om du skal ut på ski, sykkel, i fjellveggen eller bare ut på tur så har Norrøna klær med lekent design, farger, høy kvalitet og gode tekniske og brukervennlige løsninger.

I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Fortsatt drives de av lidenskapen for å utvikle stadig bedre produkter med designløsninger for alle værforhold og utendørsaktiviteter. I jakten på å utvikle markedets beste produkter, jobber de tett sammen med engasjerte testteam, som har fokus på eksperimentell og teknisk perfeksjon.

I alle ledd fra design til produksjon er innovasjon stikkordet. Dette innebærer at Norrøna tøyer grenser for teknisk nyskaping. De utvikler produkter som tåler de tøffeste tester, etablerer nye konstruksjonsteknikker og gir nytt innhold til begreper som tilpasning, materialer, funksjon og design med utgangspunkt i Norrønas designprinsipp “Loaded Minimalism™”.

Fjellsport.no har et meget stort utvalg av skalljakker, turbukser, dunjakker, shorts og mye mer til både dame og herre. 

Norrøna - Velkommen til naturen!

Ser mer fra Norrøna

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet