Kun 48t! -20% EKSTRA på disse premium-merkene😱 Info her

Norrøna Falketind Thermo40 Shorts W's Indigo Night Norrøna
Norrøna Falketind Thermo40 Shorts W's Indigo Night Norrøna
Norrøna Falketind Thermo40 Shorts W's Indigo Night Norrøna
Norrøna Falketind Thermo40 Shorts W's Indigo Night Norrøna

Norrøna Falketind Thermo40 Shorts W's Indigo Night

price1 899,-
 • Norrønas mest allsidige og fleksible isoleringsshorts
 • Svært pakkevennlig og holdbar - perfekt shorts man tar med for ekstra isolering
 • God isolering selv når det er fuktig og et høyt varme-til-vekt-forhold
Norrøna Falketind Thermo40 Shorts W's Indigo Night
1811-21
Norrøna
126-0935
126-0935
Velg størrelse
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Norrønas mest allsidige og fleksible isoleringsshorts. Hovedmaterialet sørger for vind- og vannbestandighet og består av lett, resirkulert 20D-nylon. Shortsen er svært pakkevennlig og holdbar, noe som gjør den til en perfekt shorts man tar med for ekstra isolering. Hovedfôret består av resirkulert thermo40 med thermo60 i seteområdet. Thermo40-isoleringen sørger for god isolering selv når det er fuktig, og den har et høyt varme-til-vekt-forhold.

Thermo40-shortsen er i slekt med falketind thermo60-hetten som sørger for perfekt balanse mellom isolering, lett vekt og pakkevennlighet for underkroppen. Den er et vindbestandig isoleringsklesplagg for alle sesonger som fungerer supert som et ytre lag, eller under en skallbukse. Glidelåsen gjør at du enkelt kan ta den av og på uten å måtte ta av deg skoene eller buksen, og glidelåsene på siden er koordinerte, slik at du slipper å bruke tid på å få dem til å passe sammen. Plagget kan presses sammen i en lomme på låret, noe som gjør den superenkel å ta med seg på tur. 

Shortsen har en teknisk passform, men passer allikevel over bukser og shorts. Lengden strekker seg over knærne, og et vattert frontområde rundt bøyemuskelen i hoften for å låse isoleringen i området og få naturlige folder.

 • Elastisk i livet
 • Glidelås i gylf med knappelukking
 • Én lårlomme med glidelås
 • Glidelåser i full lengde på sidene
 • Materiale 1: Resirkulert 20D-nylon
 • Materiale 2: Resirkulert thermo40 med thermo60 i seteområdet
 • Vekt: 198 g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.1811-21
Modellnavnfalketind thermo40 shorts W's
FargekodeIndigo Night
VaremerkeNorrøna
Tilpasset brukerDame
ProduktserieNorrøna Falketind

Beste bruksområder

 • Klatring
 • Tur og friluftsliv
Bærekraft

Bluesign®

Produkter som er sertifisert enligt sertifiseringene bluesign® PRODUCT eller bluesign® APPROVED får filter verdien “Bluesign” i vårt filter “Bærekraft”.
En bluesign® PRODUCT sertifisering sikkerstiller at produktets alle tekstil komponenter er bluesign® APPROVED sertifisert og at produktet kommer fra en bluesign® SYSTEM PARTNER.
En bluesign® APPROVED sertifisering sikkerstiller at et tekstil material som en del av et produkt er sertifiert etter bluesigns krav på produksjonen.

Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Norrøna

Familien Jørgensen har siden 1929 utviklet Norrøna friluftsutstyr for skandinaviske forhold som tåler de tøffeste tester, og etablert nye standarder som konkurrenter har måtte bruke år på å ta igjen. Om du skal ut på ski, sykkel, i fjellveggen eller bare ut på tur så har Norrøna klær med lekent design, farger, høy kvalitet og gode tekniske og brukervennlige løsninger.

I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Fortsatt drives de av lidenskapen for å utvikle stadig bedre produkter med designløsninger for alle værforhold og utendørsaktiviteter. I jakten på å utvikle markedets beste produkter, jobber de tett sammen med engasjerte testteam, som har fokus på eksperimentell og teknisk perfeksjon.

I alle ledd fra design til produksjon er innovasjon stikkordet. Dette innebærer at Norrøna tøyer grenser for teknisk nyskaping. De utvikler produkter som tåler de tøffeste tester, etablerer nye konstruksjonsteknikker og gir nytt innhold til begreper som tilpasning, materialer, funksjon og design med utgangspunkt i Norrønas designprinsipp “Loaded Minimalism™”.

Fjellsport.no har et meget stort utvalg av skalljakker, turbukser, dunjakker, shorts og mye mer til både dame og herre. 

Norrøna - Velkommen til naturen!

Ser mer fra Norrøna
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet