-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Norrøna Fjørå Light Weight Merino Socks Caviar Norrøna

Norrøna Fjørå Light Weight Merino Socks Caviar

price269,-
  • Ankelhøye sokker fra Norrøna
  • Utviklet for sykling
  • Laget i en myk og komfortabel ullblanding
Norrøna Fjørå Light Weight Merino Socks Caviar
2230-18
Norrøna
843182
843182
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Fjørå Light Weight merinosokker går til ankelen og er laget av en myk og komfortabel ullblanding, utviklet for sykling. Den førsteklasses merinoullen holder føttene varme når det er kaldt, og avkjølte når det er varmt. Ull har en naturlig motstandsdyktighet mot bakterievekst og hemmer vond lukt. Sokkene er laget av sporbar ull uten mulesing.

  • Laget av sporbar ull uten mulesing
  • Vekt: 40g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.2230-18
Modellnavnfjørå light weight Merino Socks
FargekodeCaviar
VaremerkeNorrøna
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeMerinoull
ProduktserieNorrøna Fjørå

Beste bruksområder

  • Sykling
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Norrøna

Familien Jørgensen har siden 1929 utviklet Norrøna friluftsutstyr for skandinaviske forhold som tåler de tøffeste tester, og etablert nye standarder som konkurrenter har måtte bruke år på å ta igjen. Om du skal ut på ski, sykkel, i fjellveggen eller bare ut på tur så har Norrøna klær med lekent design, farger, høy kvalitet og gode tekniske og brukervennlige løsninger.

I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Fortsatt drives de av lidenskapen for å utvikle stadig bedre produkter med designløsninger for alle værforhold og utendørsaktiviteter. I jakten på å utvikle markedets beste produkter, jobber de tett sammen med engasjerte testteam, som har fokus på eksperimentell og teknisk perfeksjon.

I alle ledd fra design til produksjon er innovasjon stikkordet. Dette innebærer at Norrøna tøyer grenser for teknisk nyskaping. De utvikler produkter som tåler de tøffeste tester, etablerer nye konstruksjonsteknikker og gir nytt innhold til begreper som tilpasning, materialer, funksjon og design med utgangspunkt i Norrønas designprinsipp “Loaded Minimalism™”.

Fjellsport.no har et meget stort utvalg av skalljakker, turbukser, dunjakker, shorts og mye mer til både dame og herre. 

Norrøna - Velkommen til naturen!

Ser mer fra Norrøna

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet