NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Denne varme og høye Lofoten Mid Weight-sokken fra Norrøna er laget for å være din beste venn på vei ned fjellene på ski. Sokken er laget i merinoull som holder deg varm når det er kaldt og kjøler deg ned når det er varmt. Norrønas ull er selvfølgelig mulesing-fri og sporbar.

  • Høy og varm sokk fra Norrøna
  • Din beste venn på vei ned fjellene på ski
  • Designet for å passe perfekt i fjellstøvelen
  • Holder deg varm og komfortabel når det er kaldt
  • Kjøler ned når det er varmt
  • Materiale: 51% Merinoull, 45% Polyamide, 4% Elastane
  • Vekt: 80g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.1064-17
Modellnavnlofoten mid weight Merino Socks long
FargekodeOrange Alert/Peach Amber
VaremerkeNorrøna
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeUll- og syntetblanding
ProduktserieNorrøna Lofoten

Beste bruksområder

  • Frikjøring og alpint
  • Snowboard
Produktomtaler
(5)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Norrøna

Familien Jørgensen har siden 1929 utviklet Norrøna friluftsutstyr for skandinaviske forhold som tåler de tøffeste tester, og etablert nye standarder som konkurrenter har måtte bruke år på å ta igjen. Om du skal ut på ski, sykkel, i fjellveggen eller bare ut på tur så har Norrøna klær med lekent design, farger, høy kvalitet og gode tekniske og brukervennlige løsninger.

I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Fortsatt drives de av lidenskapen for å utvikle stadig bedre produkter med designløsninger for alle værforhold og utendørsaktiviteter. I jakten på å utvikle markedets beste produkter, jobber de tett sammen med engasjerte testteam, som har fokus på eksperimentell og teknisk perfeksjon.

I alle ledd fra design til produksjon er innovasjon stikkordet. Dette innebærer at Norrøna tøyer grenser for teknisk nyskaping. De utvikler produkter som tåler de tøffeste tester, etablerer nye konstruksjonsteknikker og gir nytt innhold til begreper som tilpasning, materialer, funksjon og design med utgangspunkt i Norrønas designprinsipp “Loaded Minimalism™”.

Fjellsport.no har et meget stort utvalg av skalljakker, turbukser, dunjakker, shorts og mye mer til både dame og herre. 

Norrøna - Velkommen til naturen!

Ser mer fra Norrøna

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet