NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Teknisk, allsidig og elastisk lue i ullblanding som er laget for generelle friluftsaktiviteter som skiturer, fotturer og fjellsport, men er også egnet for hverdagsbruk. Ettersom luen er laget av en førsteklasses blanding av syntetiske stoffer og ull, har den utmerkede termiske egenskaper og god pusteevne.

Warmwool2-stoffet er en middels tykk (200 og 300 gram/m2) blanding av polyester/ull/elastan, som gir det beste fra begge verdener: den lette polyesteren er slitesterk, tørker raskt og har god fukttransport. Ullen gir utmerket temperaturregulering, naturlig lukthemming og holder deg varm selv når det er vått. Den en hempe på innsiden, brodert logo og flate sømmer som ikke gnager. Luen har en tettsittende, kort passform som passer under en hjelm.

  • Hempe på innsiden
  • Brodert logo
  • Flatlock-sømmer som ikke gnager
  • Mer enn 50% av syntetiske fibre i dette produktet er resirkulerte
  • Oeko-Tex sertifisert materiale
  • Vekt: 60g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.5223-22
ModellnavnNorrøna warmwool2 Beanie Unisex
FargekodeArednalin
VaremerkeNorrøna
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeSyntet

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Norrøna

Familien Jørgensen har siden 1929 utviklet Norrøna friluftsutstyr for skandinaviske forhold som tåler de tøffeste tester, og etablert nye standarder som konkurrenter har måtte bruke år på å ta igjen. Om du skal ut på ski, sykkel, i fjellveggen eller bare ut på tur så har Norrøna klær med lekent design, farger, høy kvalitet og gode tekniske og brukervennlige løsninger.

I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Fortsatt drives de av lidenskapen for å utvikle stadig bedre produkter med designløsninger for alle værforhold og utendørsaktiviteter. I jakten på å utvikle markedets beste produkter, jobber de tett sammen med engasjerte testteam, som har fokus på eksperimentell og teknisk perfeksjon.

I alle ledd fra design til produksjon er innovasjon stikkordet. Dette innebærer at Norrøna tøyer grenser for teknisk nyskaping. De utvikler produkter som tåler de tøffeste tester, etablerer nye konstruksjonsteknikker og gir nytt innhold til begreper som tilpasning, materialer, funksjon og design med utgangspunkt i Norrønas designprinsipp “Loaded Minimalism™”.

Fjellsport.no har et meget stort utvalg av skalljakker, turbukser, dunjakker, shorts og mye mer til både dame og herre. 

Norrøna - Velkommen til naturen!

Ser mer fra Norrøna

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet