-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Orvis Comfy Grip Forceps Krokløsertang Citron Orvis
-29%
Orvis
P996932

Orvis Comfy Grip Forceps Krokløsertang Citron

discounted price199,-original price279,-
  • Forceps fra Orvis
  • Brukes til å løsne krok
  • Komfortabelt grep
På lager
Produktbeskrivelse

Krokløsertang/forecps fra Orvis til å løsne kroken fra fiskens kjeft. Godt grep og gir god kontroll, et must når man fisker med flue.

  • Tang/forceps fra Orvis til å fjerne krok
  • Godt grep
  • Låses i lukket tilstand
  • Et must for fluefiskeren
Tilleggsinformasjon
ModellnavnComfy Grip Forceps krokløsertang
FargekodeCitron
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet