-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Helios Blackout er en fluestang som ikke passer for alle, men som noen har ventet hele livet på!

Utviklet for å gi rå kraft og presisjon når større fluer skal presenteres på lengre avstand. Alle moderne fluestenger er kraftfulle og lette, men Helios 3 tar presisjonsbegrepet til nye høyder!

Viktige stikkord for denne stanga er distanse, presisjon og lengde. Dette er den mest presise stanga som er bygd, uten at det går på bekostning av styrke og muligheten til å presentere en flue på avstand, akkurat der du ønsker den. Helios 3s snellefeste er i anodisert aluminium med innlegg i karbon. Klassisk, tidløs design og farger. Stanga er håndlaget i USA og leveres med 25 års garanti fra produsenten.

 • Fluestang i toppklassen fra Orvis
 • REC recoil snake guides og SiC/titan stripping guides
 • Snellefeste i anodisert aluminium, innlegg i karbon
 • Leveres i en solid aluminiumstube
 • Lengde:
  • 8,5’ #8
  • 9,5’ #5
  • 11’ #3
 • Vektklasse: 3, 5 eller 8
Tilleggsinformasjon
ModellnavnHelios Black
FargekodeBlack
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

 • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet