Kun 48t! -20% EKSTRA på disse premium-merkene😱 Info her

Orvis Ketchum Release - Standard Orvis
Orvis Ketchum Release - Standard Orvis
Orvis
P354206

Orvis Ketchum Release - Standard

price249,-
Utsolgt
  • Release verktøy
  • Snill mot fisk og flue
Orvis Ketchum Release - Standard
Orvis
354206
354206
UtsolgtFå varsel
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Catch and release, eller fang og slipp om du vil. Orvis har laget et verktøy som gjør at du trygt, raskt og enkelt kan slippe fisken ut igjen uten å skade. Du skal slippe å håndtere fisken mens du bruker Ketchum Release (se illustrasjon).

En annen fordel med denne metoden er at du unngår skade på fluene dine. Laget i robust karbonfiber konstruksjon. Kommer i to størrelser; Standard: Korkstørrelse 18-20 og Midge: Krokstørrelse 20 og mindre.

  • Størrelse: Standard
Tilleggsinformasjon
ModellnavnKETCHUM RELEASE STANDARD
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet