-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Orvis Magnetic Net Holder W/link Orvis
Orvis
P354216

Orvis Magnetic Net Holder W/link

price499,-
  • Magnetisk holder
  • Fest enkelt håven til jakke/vest
  • Rask release når fisken skal landes
Orvis Magnetic Net Holder W/link
Orvis
354216
354216
På lager
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Håven er alltid innen rekkevidde med denne magnetiske holderen! Praktisk feste til håven når den ikke er i bruk. Her unngår du å fomle etter låsen når håven henger bak på ryggen.

Fest for eksempel håven bak på beltet; slik har du den alltid tilgjengelig, uten at den er i veien. Når magneten ikke er i bruk, henger likevel håven fast gjennom en fleksibel spiralledning. Mmagneten har kapasitet på inntil 2,3kg. Splittinger av aluminium.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnMAGNETIC NET HOLDER W/LINK
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet