-30% på alle* dunjakker og -10% ekstra på Outlet! Trykk her

Orvis Pro Vest Fiskevest Shadow Orvis
Orvis Pro Vest Fiskevest Shadow Orvis
Orvis Pro Vest Fiskevest Shadow Orvis
Orvis Pro Vest Fiskevest Shadow Orvis
Orvis Pro Vest Fiskevest Shadow Orvis
Orvis
FS133537

Orvis Pro Vest Fiskevest Shadow

price2 899,-
Utsolgt
 • Vadevest med en rekke lommer og fester
 • Stretch i frontpanelet og stive beskyttelsespaneler for flueboksene
 • God bærekomfort, selv når den er pakket full
Orvis Pro Vest Fiskevest Shadow
Orvis
117-3603
117-3603
Velg størrelse
 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Lett fiskevest med en rekke smarte detaljer. Hele 18 lommer. Vesten er formet for å passe kroppen din, ingenting buler ut og kan hekte i snøret. Innvendige stretchpaneler sørger for ytterligere passform. På skuldrene er det innfelt et mykere parti slik at ikke en eventuell fulladet vest skal føles tung eller ubehagelig på skuldrene. Kragen er også polstret for optimal komfort. Totalt 18 spesialdesignede lommer, hvorav 10 er utvendige foran, 2 på ryggen og 6 er innvendige lommer. Materialet på de største lommene foran, har dessuten fått stretch i frontpanelet, samt de har integrerte, stive beskyttelsespaneler for å verne flueboksene.

Utvendig er det også flere hemper, for eksempel til feste av fortomspoler, samt to lapper til å tørke fluer på - en på hver side av vesten. Feste for håv på baksiden. Bak er det også en stor lomme, for eksempel med plass til en lett regnjakke. Lukkeordningen foran på vesten er justerbar, og kan gli vertikalt, for å tilpasses perfekt til deg.

 • 18 lommer
 • 10 front lommer
 • 6 innside lommer
 • Vesten er produsert i lett og slitesterkt nylon med DWR-belegg
 • Materialer i krage og nederste lommer: 85 % nylon, 15 % spandex
 • Nettingmateriale i øvre del av vesten: 100 % polyester, nedre del: 85% nylon, 15 % spandex
 • Vesten kan vaskes og tørker raskt etter både vask og bruk
Tilleggsinformasjon
ModellnavnPro Vest fiskevest
FargekodeShadow
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

 • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet