-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Orvis Recon er utviklet med den prisbelønte Helios-serien som forbilde. Sterk og lett stang, som er produsert i høyteknologiske materialer og designet for et bredt publikum. Recon har en nyutviklet, slank holkkonstruksjon og er håndlaget i Vermont, USA. Den føles lett og presis, og gir en utmerket presentasjon av flua. Utmerket til kraftigere innlandsfiske etter sjø-ørret og smålaks.

Orvis Recon er lette stenger i karbon, med høy kvalitet i materialer og finish -de er responsive og har en fantastisk aksjon. Den har et flott utsende med blank mørk grønn finish, snellefeste i edeltre med aluminiums fester i sort nickel design. Firedelte Recon leveres i en solid aluminiumstube og stangpose i tekstil.

Recon er designet for fluefiskere som studerer blå linjer på topografiske kart og tilbringer nettene bøyd over satellittbilder for å planlegge neste dags eventyr. For de som raskt fyller magen med enegibars og tørket kjøtt, mens de speider etter vak. Nykommeren har allerede fått flere utmerkelser; vinner av Fly Fishersman magazines Best Mid-Priced Rod award (2015), mottatt Editor’s Choice Award i magasinet Accuracy Fly Fusion (2015) og blitt Editor’s Choice i Outdoor Life.

 • Materiale: Karbonfiber
 • Håndtak: Full Wells Kork
 • Snellefeste: Aluminium, sort nickel og edeltre.
 • Aksjon: Hurtig, full
 • Lengde: 9'
 • Vektklasse: #6
 • 4-delt
 • Vekt: 106g
 • Stangrør i aluminium
 • Stangtrekk i tekstil
 • 25 års garanti
Tilleggsinformasjon
ModellnavnRECON 966-4 enhands fluestang
FargekodeBlågrå
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

 • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet