-30% på alt* av turutstyr!😱 Kode: UTSTYR

Orvis Silver Sonic Waterproof Pocket Orvis
Orvis
P354307

Orvis Silver Sonic Waterproof Pocket

price149,-
Utsolgt
  • Vanntett lomme
  • Touchscreen-kompatibel
  • ZIP-Loc lukking
Orvis Silver Sonic Waterproof Pocket
Orvis
354307
354307
UtsolgtFå varsel
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Vanntett lomme som holder verdisaker og elektronikk beskyttet når du er ute å vader. Touchscreen-kompatibel lomme med Zip-Loc lukking.

Festes enkelt til innsiden av vadebuksene med en borrelås som er på baksiden av lommen. Dette er den samme lommen som leveres med Silver Sonic waders som standard. Genialt til mobil, fiskekort mm.
Kan også brukes alene som en praktisk vanntett oppbevaringspose.

  • Mål:19x19cm
  • TPU-materiale
Tilleggsinformasjon
ModellnavnSILVER SONIC WATERPROOF POCKET One Size Klar
FargekodeKlar
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet