-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Carry it all er en oppgradert versjon av Orvis’ store stang- og snellekoffert. Plass til flere firedelte 11’-fluestenger.
I tillegg er det plass til oppbevaring av utstyr som sneller, fluebokser, liner og solbriller m.m. Disse kan plasseres i separate lommer med justerbare romdelere, eller i en av koffertens mange nettinglommer i stretch.  Utvendig lomme med glidelås der du kan legge utstyr du må ha enkel tilgang til. Avtagbar skulderrem, denne er også polstret for maksimal komfort. Du får plass til mellom tre og fem tuber, men om du ikke har tuber på stengene, får du lett plass til ti stenger.

  • Størrelse: ca. 92 x 20 x 13 cm
  • Materiale: 100 % resirkulert CORDURA® ECO 600 denier polyester med noen TPU-belagte felt
  • Materiale Fôr: 100 % resirkulert 200 denier polyester.
  • Vekt: ca. 2,7 kg.

Tilleggsinformasjon
ModellnavnStang Snelle Koffert Stor
FargekodeCamo
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet