-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Orvis Practicaseter Treningsstang Orvis
Orvis
P875330

Orvis Practicaseter Treningsstang

discounted price539,-
Outlet
  • Treningsstang for fluefiskere fra Orvis
  • Bli en bedre fluefisker
  • Kan brukes både innendørs og utendørs
Få på lager
Produktbeskrivelse

Oppgradert versjon av Orvis´ øvelsesstang, Practicaster. Denne modellen er enda kortere, og den er perfekt til å øve inn forskjellige kasteteknikker. Den kan brukes innendørs så vel som utendørs, og passer ypperlig til nybegynnere, barn og fluefiskekurs for å vise ulike kast i butikken m.m. Den leveres komplett med stang og line, tre blinker for øvingskast og instruksjonsbok. 

  • Lengde: 90cm
Tilleggsinformasjon
ModellnavnOrvis treningsstang
FargekodeHvit
VaremerkeOrvis

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet