-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Orvis Ultralight Vest Storm Grey Orvis
Orvis Ultralight Vest Storm Grey Orvis
Orvis Ultralight Vest Storm Grey Orvis
Orvis Ultralight Vest Storm Grey Orvis
Orvis
FS86158

Orvis Ultralight Vest Storm Grey

price2 499,-
  • Superlett og hurtigtørkende vadevest fra Orvis
  • Ventilerende meshpaneler
  • Totalt 11 praktiske lommer
Orvis Ultralight Vest Storm Grey
Orvis
875360
875360
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Ultralight Vest fra Orvis er en superlett og hurtigtørkende vadevest. Vesten har elastiske materialer og en ettersittende passform med detaljer som ikke stikker ut, og den er godt ventilert med luftige meshpartier. Den har totalt elleve praktiske lommer, hvorav seks er på utsiden, tre innvendig og én bak. Lommen er tilpasset fluefiskerens behov, noen er spesialdesignet for fluebokser, andre perfekt til essensielt fluetilbehør. 

  • Materiale: Vevd nylon med DWR-behandling
  • krageparti: 92 % polyester og 8 % spandex
  • Meshmateriale: polyester / spandex stretch mesh
Tilleggsinformasjon
ModellnavnUltralight Vest L
FargekodeStorm Grey
VaremerkeOrvis
Tilpasset brukerUnisex

Beste bruksområder

  • Fiske
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet