-25% på ALLE* klær! Kode: KLÆR25. Mer info her

Orvis Vintage Waxed Ball Cap Oliven Orvis
Orvis
P875388

Orvis Vintage Waxed Ball Cap Oliven

price599,-
Utsolgt
  • Klassisk caps med ball cap-form
  • Vokset bomull
  • Vintage logo 
Orvis Vintage Waxed Ball Cap Oliven
Orvis
875388
875388
UtsolgtFå varsel
  • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
  • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Vintage Waxed Ball Cap fra Orvis er en klassisk caps med ball cap-form. Overflaten er i vokset bomull, og dermed holder du deg tørr selv om det skulle begynne å regne. Én størrelse passer de fleste. 

  • Materiale: Vokset bomull
Tilleggsinformasjon
ModellnavnVintage vokset cap
FargekodeOliven
VaremerkeOrvis
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeBomull

Beste bruksområder

  • Fiske
  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Grunnlagt av Charles F. Orvis i Manchester, USA, i 1856, og er i dag verdensledende innen high end utstyr for fluefiske, De er nyskapende i sitt arbeide for å kunne skape det ytterste innen fiskeredskap som de kombinerer med et godt utviklet estetisk tilsnitt. Ved å kjøpe Orvis for man med andre ord innovative løsninger som er pakket inn i klassisk håndtverksmessig fluefiskeestetikk. Det følger også garantier ved kjøp av Orvis uavhengig av hvordan du brekker stanga. Som vår fiskeansvarlig sier "den ryker jo stort sett i bildøra"

Viktig informasjon om garanti:

Nordic Outdoor som er vår leverandør av Orvis oppgir på sine sider at Orvis har 25 års garanti på de fleste av sine stenger. Selv om Orvis har denne unike garantien, er det viktig at du tar vare på kvitteringen når du kjøper en ny stang. Har du skadet eller ødelagt en Orvis-stang, ta først kontakt med Fjellsport.no, før du kontakter Nordic Outdoor.

Dersom Orvis skal reparere stanga di, gjøres dette hos Orvis i England. Stanga sendes via Nordic Outdoor og Nordic Outdoor tar et servicegebyr for blant annet fraktkostnader. Dette servicegebyret er ikke inkludert i den garanti som Orvis har på sine stenger, og dekkes ikke heller av Fjellsport.no. Dette må du betale selv.

Ser mer fra Orvis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet