-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Venga Rock shorts fra Patagonia er en lett shorts i organisk bomull/polyester/spandex med akkurat nok stretch for komfort gjennom hele dagen. Passer perfekt til aktiviteter som buldring og fjellklatring. Shortsen er slitesterk, pustende og designet for full bevegelsesfrihet. Glidelås med belteløkker og OppoSet® justerbar midje resulterer i perfekt passform på et blunk. 

Buksen er selvfølgelig produsert under Fair Trade sertifiseringer.

NB! Detaljbilder kan avvike i farge

 • Slitesterk, pustende og stretchy
 • OppoSet® justerbar midje
 • Full bevegelsesfrihet
 • Innfellbare lommer
 • To baklommer
 • Fair Trade Certified ™ sydd
 • Materiale: 73% organisk bomull, 24% polyester, 3% spandex
 • DWR behandlet overflate
 • Vekt: 278g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.P83101
ModellnavnM's Venga Rock Shorts
FargekodeCoriander Brown
VaremerkePatagonia
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
 • Tur og friluftsliv
Bærekraft

1% for the Planet

1% for the Planet er en internasjonal organisasjon som ble grunnlagt i 2002. Medlemmene forplikter seg til å donere minst én prosent av omsetningen til miljøfremmende virksomhet. Medlemmer kan velge hvilken virksomhet de ønsker at donere til på en kvalitetskontrollert liste. Det er også medlemmene som nominerer nye virksomheter til organisasjonen. Det vanligste er at bedrifter/merkevarer er medlemmer, og derfor får alle produkter som tilhører merkevaren som er medlem av 1% for the Planet tilsvarende filter verdi under filteret “Bærekraft”.

Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Patagonia

Patagonia ble etablert av fjellklatreren, miljøverneren og forretningsmannen Yvon Chouinard tilbake i 1970. Chouinard hadde da akkurat solgt sitt hjertebarn Chouinard Equipment - nå bedre kjent som Black Diamond. Fra starten hvor man produserte klatreutstyr, er Patagonia i dag kjent for klær, sko og ryggsekker til klatring, surfing, ski, snowboard, løping utenfor alfarvei og ikke minst, fluefiske.

Fjellsport.no er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av Patagonia. Vi liker spesielt deres ikoniske fleece, vester, dunjakker og caps. Utvalget er stort både til dame og herre.

Alt er selvfølgelig laget i ypperste kvalitet og med tekniske finesser som konkurrentene misunner Patagonia. Deres miljøprofil, holdning til alt liv på jorda og ikke minst sårbarheten til vår egen jordklode, er unik. Vi anbefaler alle å lese boken "Let My People Go Surfing" av Yvon Chouinard.

Patagonia - Build the best product, cause no unnecessary harm, use business to inspire and implement solutions to the environmental crisis.

Ser mer fra Patagonia
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet