-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Multifunksjonell shorts til herre designet for bruk i og utenfor vannet. Shortsen er laget med hurtigtørkende NetPlus®, laget med resirkulert nylon fra resirkulerte fiskegarn for å redusere havplastforurensning.

  • Shorts til herre
  • Passende som badeshorts og vanlig shorts
  • Hurtigtørkende NetPlus®
  • Innersøm: 6½"
  • Materialer: 96% resirkulert nylon og 4% elastan
Tilleggsinformasjon
Modellnr.P58047
ModellnavnM's Baggies Lights - 6.5 in.
FargekodeCloudberry Orange
VaremerkePatagonia
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Patagonia

Patagonia ble etablert av fjellklatreren, miljøverneren og forretningsmannen Yvon Chouinard tilbake i 1970. Chouinard hadde da akkurat solgt sitt hjertebarn Chouinard Equipment - nå bedre kjent som Black Diamond. Fra starten hvor man produserte klatreutstyr, er Patagonia i dag kjent for klær, sko og ryggsekker til klatring, surfing, ski, snowboard, løping utenfor alfarvei og ikke minst, fluefiske.

Fjellsport.no er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av Patagonia. Vi liker spesielt deres ikoniske fleece, vester, dunjakker og caps. Utvalget er stort både til dame og herre.

Alt er selvfølgelig laget i ypperste kvalitet og med tekniske finesser som konkurrentene misunner Patagonia. Deres miljøprofil, holdning til alt liv på jorda og ikke minst sårbarheten til vår egen jordklode, er unik. Vi anbefaler alle å lese boken "Let My People Go Surfing" av Yvon Chouinard.

Patagonia - Build the best product, cause no unnecessary harm, use business to inspire and implement solutions to the environmental crisis.

Ser mer fra Patagonia
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet