-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Med en slitesterk, pustende, myk og komfortabel blanding av naturlig hamp og resirkulert polyester får du en klatrebukse du ikke kommer til å ville ta av deg når du prøver den på første gang.

Et bredt, elastisk midjebånd gjør sammen med snøringen at buksa holder seg oppe og sitter godt. Buksen er elastisk rundt anklene, så du enkelt ser hvor du setter føttene i veggen og lar seg dra opp for ekstra lufting på varme dager.

  • Fair Trade-sertifisert
  • PVC og fluorfritt trykk
  • Materiale midjebånd: 85% Resirkulert polyester, 15% spandex
  • Materiale: 53% Hamp, 44% Resirkulert polyester, 3% Spandex
  • Vekt: 238g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.P82955
ModellnavnW's Hampi Rock Pants
FargekodeCamp Green
VaremerkePatagonia
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Bærekraft

1% for the Planet

1% for the Planet er en internasjonal organisasjon som ble grunnlagt i 2002. Medlemmene forplikter seg til å donere minst én prosent av omsetningen til miljøfremmende virksomhet. Medlemmer kan velge hvilken virksomhet de ønsker at donere til på en kvalitetskontrollert liste. Det er også medlemmene som nominerer nye virksomheter til organisasjonen. Det vanligste er at bedrifter/merkevarer er medlemmer, og derfor får alle produkter som tilhører merkevaren som er medlem av 1% for the Planet tilsvarende filter verdi under filteret “Bærekraft”.

Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Patagonia

Patagonia ble etablert av fjellklatreren, miljøverneren og forretningsmannen Yvon Chouinard tilbake i 1970. Chouinard hadde da akkurat solgt sitt hjertebarn Chouinard Equipment - nå bedre kjent som Black Diamond. Fra starten hvor man produserte klatreutstyr, er Patagonia i dag kjent for klær, sko og ryggsekker til klatring, surfing, ski, snowboard, løping utenfor alfarvei og ikke minst, fluefiske.

Fjellsport.no er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av Patagonia. Vi liker spesielt deres ikoniske fleece, vester, dunjakker og caps. Utvalget er stort både til dame og herre.

Alt er selvfølgelig laget i ypperste kvalitet og med tekniske finesser som konkurrentene misunner Patagonia. Deres miljøprofil, holdning til alt liv på jorda og ikke minst sårbarheten til vår egen jordklode, er unik. Vi anbefaler alle å lese boken "Let My People Go Surfing" av Yvon Chouinard.

Patagonia - Build the best product, cause no unnecessary harm, use business to inspire and implement solutions to the environmental crisis.

Ser mer fra Patagonia
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet