-30% på alt* hundeutstyr! Se koden her! 

Patagonia Women's Hampi Rock Pants Feather Grey Patagonia

Patagonia Women's Hampi Rock Pants Feather Grey

price999,-
Utsolgt
  • Behagelig, lett og solid bukse til dame
  • Stretch for god bevegelighet
  • Passer til alle slags fritidsaktiviteter
Patagonia Women's Hampi Rock Pants Feather Grey
P82955
Patagonia
868533
868533
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Women's Hampi Rock Pants er en behagelig, lett og forbausende solid bukse til dame, laget i en hemp/resirkulert polyester- og spandex-blanding. Stretch-materialet gir god bevegelighet og buksen kan brukes til alle slags fritidsaktiviteter. Plasseringen av lommene er tilpasset klatresele, og buksen har mansjetter nede - noe som gjør at den lett kan heises opp på varme dager.

  • Mansjetter benavsluting
  • Lommer plassert med tanke på klatresele
  • Materiale: 53% hemp, 44% recycled polyester, 3% spandex 
  • Vekt: 238g

 

Tilleggsinformasjon
Modellnr.P82955
ModellnavnW's Hampi Rock Pants
FargekodeFeather Grey
VaremerkePatagonia
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Bærekraft

1% for the planet

Denne merkevaren har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Urberg tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Patagonia

Patagonia ble etablert av fjellklatreren, miljøverneren og forretningsmannen Yvon Chouinard tilbake i 1970. Chouinard hadde da akkurat solgt sitt hjertebarn Chouinard Equipment - nå bedre kjent som Black Diamond. Fra starten hvor man produserte klatreutstyr, er Patagonia i dag kjent for klær, sko og ryggsekker til klatring, surfing, ski, snowboard, løping utenfor alfarvei og ikke minst, fluefiske.

Fjellsport.no er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av Patagonia. Vi liker spesielt deres ikoniske fleece, vester, dunjakker og caps. Utvalget er stort både til dame og herre.

Alt er selvfølgelig laget i ypperste kvalitet og med tekniske finesser som konkurrentene misunner Patagonia. Deres miljøprofil, holdning til alt liv på jorda og ikke minst sårbarheten til vår egen jordklode, er unik. Vi anbefaler alle å lese boken "Let My People Go Surfing" av Yvon Chouinard.

Patagonia - Build the best product, cause no unnecessary harm, use business to inspire and implement solutions to the environmental crisis.

Ser mer fra Patagonia
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet