-30% på alt* av ryggsekker og bager! Se koden her! 

Petzl Vasak Flexlock Stegjern Petzl
Petzl Vasak Flexlock Stegjern Petzl
Petzl Vasak Flexlock Stegjern Petzl

Petzl Vasak Flexlock Stegjern

price1 869,-
Petzl Vasak Flexlock Stegjern
Petzl
357904
357904
Bestillingsvare 10-12 dager
Produktbeskrivelse

Klassisk 12-points stegjern for tinderangling og bre. Dette er et stegjern som er optimalt til å ha med seg på turer der det er utsatte passasjer eller klatring på snø og is i bratte snø- og isrenner.

Flexlock-bindinger passer til de aller fleste fjellstøvler. Midtpartiet er justerbart etter hvilken størrelse du har på fjellstøvlene og denne kan også stilles inn til hvilken stivhet du har på sålen - myk eller stiv såle. Genialt!

Lengden på piggene er designet for maksimalt stabilitet. De er skarpe og solide til å klatre på hard is. De andre piggene tilbyr optimal støtte for sidestabilitet under traversering, støtte for godt grep på hard snø og sist ikke men ikke minst, trygghet når du går nedover. Det er en kunst å gå med ansikten vendt nedover når det er bratt, men med litt trening er dette veldig effektiv med gode stegjern.

  • Str. 36-50
  • Bindinger: Leverlock Universel
  • Antall pigger: 12
  • Vekt: 810g
Tilleggsinformasjon
ModellnavnVASAK FLEXLOCK Stegjern
VaremerkePetzl

Beste bruksområder

  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Petzl

Grunnlagt av Fernand Petzl (1913-2003), en hardbarket grotteutforsker som bl.a. ledet en ekspedisjon ned til -1122 meter i/under Berger Cavern i Vercors Frankrike. Få, om noen har vært så innovative og nyskapende som Petzl. Man kan spore deres nytenking tilbake til gangen da man gikk fra å bruke taustiger til å bruke kun tau under opp og nedstigninger med Fernand sine oppfinnelser som ascender og senere descender.

Petzl produserer i dag primært hodelykter og klatreutstyr for to hovedgrupper brukere; yrkesbrukere og fritidsbrukere.

Hodelyktene til Petzl kjennetegnes av brukervennlighet og holdbarhet og kommer i en rekke forskjellige størrelser og med forskjellige lysstyrke. På klatresiden tilbyr Petzl blant annet seler, hjelm tau, karabiner, isøkser, stegjern, isskruer, lanyards, anker, crashpad, sekker, tauklemmer og taubremser.

Petzl - Innovation is at the heart of our business - Access the inaccessible

Ser mer fra Petzl

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet