-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Pinewood Camou Överdragsset Snow Camou Pinewood
Pinewood Camou Överdragsset Snow Camou Pinewood
Pinewood
FS89150

Pinewood Camou Överdragsset Snow Camou

price999,-
Utsolgt
 • Kamuflasjesett fra Pinewood
 • Består av jakke og bukse
 • Store frontlommer på jakka og glidelåslommer på buksa
Pinewood Camou Överdragsset Snow Camou
5661
Pinewood
898760
898760
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Lett og luftig kamuflasjesett fra Pinewood. Jakken har store frontlommer med trykknapper og buksene har to lommer med glidelås og elastisk midje med snøring. Elastiske mansjetter på erme- og benavslutninger. Behandlet med Bionic Finish® Eco for ekstra vann- og smussavvisende egenskaper. Regulerbar hette.

 • Lett og luftig kamuflasjesett
 • Jakke med store frontlommer med trykknapper
 • Bukse med glidelåslommer og elastisk midje med snøring
 • Regulerbar, fast hette på jakken
 • Elastiske mansjetter på erme- og benavslutninger
 • Behandlet med Bionic Finish® Eco for ekstra vann- og smussavvisende egenskaper
 • Materiale: 100% Polyester
Tilleggsinformasjon
Modellnr.5661
ModellnavnCamou Överdragsset
FargekodeSnow Camou
VaremerkePinewood
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

 • Jakt
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Historien om Pinewood strekker seg helt tilbake til 1997 da firmaet ble en realitet. Lars Petter Gunnestad har vært bransjemann i en årrekke, reist Norge rundt og blitt kjent med bransjen, og i årenes løp vokste det frem en trang og lyst til å skape sitt eget merke. Det begynte med en kolleksjon på fire Canada-skjorter og en liten trofast kundeportefølje. Kundene var kjempefornøyde, og med alle positive tilbakemeldinger lå veien åpen for å utvide kolleksjonen.

Filosofien til Lars Petter har hele tiden handlet om ”stein for stein”, ikke vokse fort, skille drømmer fra virkelighet, samt lytte og lære. Lytte til kundenes ønsker og behov, og lære av kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere.

1998 fikk firmaet det nye navnet Pinewood Outdoor Collection på produktene. Både navn og logo ble veldig godt mottatt hos forhandlere. Kolleksjonen ble betraktelig større og salget likeså. Et nært samarbeid med øvrige nordiske land ble etablert og dette gjorte innkjøp og videreutvikling enklere. I dag har Pinewood selvstendige organisasjoner i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og videre distribusjon til Tyskland, England og de baltiske landene.

I dag er kolleksjonen heldekkende der deres typiske herreplagg også har blitt videreutviklet med tanke på damene. I tillegg har barnekolleksjonen som ble lansert i 2000 blitt videreutviklet. Nå strekker kolleksjonen seg fra innerst til ytterst, fra undertøy til vind- og vanntette fleecejakker og solide ytterjakker. Jaktkolleksjonen inneholder absolutt alt du måtte trenger av klær for en vellykket jakt.

Ser mer fra Pinewood

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet