-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Pinewood Kodiak, Jaktkeps Vändbar Mockabrun Pinewood
Pinewood Kodiak, Jaktkeps Vändbar Mockabrun Pinewood
Pinewood
FS79086

Pinewood Kodiak, Jaktkeps Vändbar Mockabrun

price249,-
  • Vendbar jaktkaps
  • Signalfarge for god synlighet
  • Elastikk og strammemuligheter i nakken
Pinewood Kodiak, Jaktkeps Vändbar Mockabrun
9514
Pinewood
828676
828676
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Kodiak er en vendbar jaktkaps med elastikk og strammemuligheter i nakken.

  • Vendbar
  • Justeringsmuligheter
Tilleggsinformasjon
Modellnr.9514
ModellnavnKodiak, Jaktkeps Vändbar
FargekodeMockabrun
VaremerkePinewood
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeBomull- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Jakt
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Historien om Pinewood strekker seg helt tilbake til 1997 da firmaet ble en realitet. Lars Petter Gunnestad har vært bransjemann i en årrekke, reist Norge rundt og blitt kjent med bransjen, og i årenes løp vokste det frem en trang og lyst til å skape sitt eget merke. Det begynte med en kolleksjon på fire Canada-skjorter og en liten trofast kundeportefølje. Kundene var kjempefornøyde, og med alle positive tilbakemeldinger lå veien åpen for å utvide kolleksjonen.

Filosofien til Lars Petter har hele tiden handlet om ”stein for stein”, ikke vokse fort, skille drømmer fra virkelighet, samt lytte og lære. Lytte til kundenes ønsker og behov, og lære av kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere.

1998 fikk firmaet det nye navnet Pinewood Outdoor Collection på produktene. Både navn og logo ble veldig godt mottatt hos forhandlere. Kolleksjonen ble betraktelig større og salget likeså. Et nært samarbeid med øvrige nordiske land ble etablert og dette gjorte innkjøp og videreutvikling enklere. I dag har Pinewood selvstendige organisasjoner i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og videre distribusjon til Tyskland, England og de baltiske landene.

I dag er kolleksjonen heldekkende der deres typiske herreplagg også har blitt videreutviklet med tanke på damene. I tillegg har barnekolleksjonen som ble lansert i 2000 blitt videreutviklet. Nå strekker kolleksjonen seg fra innerst til ytterst, fra undertøy til vind- og vanntette fleecejakker og solide ytterjakker. Jaktkolleksjonen inneholder absolutt alt du måtte trenger av klær for en vellykket jakt.

Ser mer fra Pinewood

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet