-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Gjennomtenkt vest, perfekt for de som elsker å trene hunder. Vesten har flere funksjonelle lommer spesielt designet for hundetrening, f.eks. store frontlommer der lommeklaffene kan festes med et grep på innsiden av lommen for å unngå å være i veien. To lommer som lett kan vaskes. Perfekt for eksempel hundesaker. Brystlommer med glidelås og håndvarmelommer. D-ringer og holder for fløyte / klikker. Funksjonell holder for vannflaske eller dummy på baksiden. Romslig baklomme som kan utvides i størrelse ved hjelp av trykknapper. Ekstra forsterket henger hvis vesten blir tung, kan også brukes åpning for snorer.

  • Feminint snitt
  • Justerbar i midje og bunn
  • Åpning i underkant
  • Foret med High-Ventilation ™ mesh for ekstra komfort
  • Ytterstoffet er behandlet med organisk impregnering-Bionic Finish® Eco for ekstra vann- og smussavvisende egenskaper
  • Passform: Normal
  • Laget i den holdbare TC-Lite ™
  • Forsterkninger laget i 100% polyamid
Tilleggsinformasjon
Modellnr.3081
ModellnavnNya Dog-Sports, Väst Dame
FargekodeMossgrön/Svart
VaremerkePinewood
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Historien om Pinewood strekker seg helt tilbake til 1997 da firmaet ble en realitet. Lars Petter Gunnestad har vært bransjemann i en årrekke, reist Norge rundt og blitt kjent med bransjen, og i årenes løp vokste det frem en trang og lyst til å skape sitt eget merke. Det begynte med en kolleksjon på fire Canada-skjorter og en liten trofast kundeportefølje. Kundene var kjempefornøyde, og med alle positive tilbakemeldinger lå veien åpen for å utvide kolleksjonen.

Filosofien til Lars Petter har hele tiden handlet om ”stein for stein”, ikke vokse fort, skille drømmer fra virkelighet, samt lytte og lære. Lytte til kundenes ønsker og behov, og lære av kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere.

1998 fikk firmaet det nye navnet Pinewood Outdoor Collection på produktene. Både navn og logo ble veldig godt mottatt hos forhandlere. Kolleksjonen ble betraktelig større og salget likeså. Et nært samarbeid med øvrige nordiske land ble etablert og dette gjorte innkjøp og videreutvikling enklere. I dag har Pinewood selvstendige organisasjoner i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og videre distribusjon til Tyskland, England og de baltiske landene.

I dag er kolleksjonen heldekkende der deres typiske herreplagg også har blitt videreutviklet med tanke på damene. I tillegg har barnekolleksjonen som ble lansert i 2000 blitt videreutviklet. Nå strekker kolleksjonen seg fra innerst til ytterst, fra undertøy til vind- og vanntette fleecejakker og solide ytterjakker. Jaktkolleksjonen inneholder absolutt alt du måtte trenger av klær for en vellykket jakt.

Ser mer fra Pinewood
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet