-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Tren enkelt med Doorfix! Det eneste du trenger er en Mini (kjøpes separat). Redcord Doorfix muliggjør bruk av Redcord Mini uten takoppeng. Den henges over en dør og kan derfor brukes overalt. Her er det ingen skruer nødvendig og du slipper å montere takoppheng! Passer spesielt bra til de som har høyt tak.

Idrettsutøvere tar gjerne denne med når de reiser, sånn at de kan enkelt trene hvor som helst! Festes enkelt ved at man legger begge DoorFix delene over dørbladet og lukker igjen døren slik at STOP skiltet vises fra utsiden. Man trener da enkelt på skrå ut ifra døren

  • Enkelt å trene overalt
  • Ingen skruer er nødvendig
  • Ideelt på reise
Tilleggsinformasjon
ModellnavnDoorfix
FargekodeRed
VaremerkeRedcord

Beste bruksområder

  • Løp og trening
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Se vårt utvalg av Redcord. Her finner du det du trenger av utstyr til slyngetrening. 

Det norske selskapet Redcord er pionerer innen slyngetrening. Slyngetrening er nevromuskulær trening som vekker opp igjen støttemuskulatur som sover hos mange, og som gjør at man sliter med belastningsskader på de større musklene. I tillegg får man fokus på kjernemuskulaturen. Slynger er et naturlig valg for fysioterapeuter og toppidrettsutøvere på bakgrunn av sin veldokumenterte virkning. Passer for deg som ønsker å bli sterk innenfra og ut, og savner komplementære øvelser til tradisjonell styrketrening. Eller personer som trener seg opp etter skade.

Ser mer fra Redcord

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet