-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Hawker Shell-serien er en av Seelands aller mest populære jaktserier, og med god grunn: Det er en allsidig og lekker serie til aktiv jakt, og i tillegg til det vanntette SEETEX®-membranet har den en rekke funksjoner som du ellers bare finner på mye dyrere jakttøy.

Hawker Shell II-jakken er enda lettere enn tidligere, og etter tilbakemelding fra erfarne jegere har jakken fått et mer atletisk snitt. Hvis du prøver den vil du raskt merke hvor stor forskjell det utgjør i aktiv jakt. I kombinasjon med Hawker Shell II-buksen får du et svært allsidig skallsett som fungerer til alle typer jakt der formålet er å jakte på naturens premisser og komme så tett innpå byttet som mulig.

Jakken er laget av et svært tøyelig og lett, men slitesterkt materiale som naturlig følger kroppens bevegelser. Jakken har den vanntette, vindtette og pustende SEETEX®-membranen som kan motstå et vannsøyletrykk på 10 000 mm. I tillegg har jakken ventilasjonsglidelåser under armene som gir gode luftemuligheter ved høy aktivitet.

En av de ekstra praktiske tingene ved Hawker Shell II-jakken er vaffelteksturen på innsiden. Den gir bedre luftsirkulasjon og sørger for at fukten som bygger seg opp inni jakken, blir fordelt på et større område og dermed fordamper raskere. Det er en liten detalj, men det utgjør en stor forskjell når du er aktiv. Jakken har radiolomme med antenneuttak på venstre side av brystet samt to romslige forlommer, alle med vanntett glidelås. Hetten er romslig, slik at du enkelt kan ha på deg en lue eller kaps under, og du kan justere den med en elastisk snøring. I tillegg kan du justere jakken med borrelåslukking ved håndleddene og snøring nederst, slik at den sitter tett og ikke slipper kald luft inn.

  • Laget av et svært elastisk trelagsmateriale som gir overlegen bevegelsesfrihet
  • Optimal pusteevne, velegnet for aktiv jakt
  • Fôret har et nettverk av luftlommer som bidrar til å regulere kroppstemperaturen
  • Formsydd utførelse som gir maksimal bevegelsesfrihet
  • Radiolomme
  • Vanntette glidelåser
  • Materiale 1: 100 % polyester, trelags firkantet fleeceinnfelling i ryggen
  • Materiale 2: 100 % polyester, meshfôr
  • Materiale 3: Trelags SEETEX®
Tilleggsinformasjon
Modellnr.1002191
ModellnavnHawker Shell II jacket
FargekodePine green
VaremerkeSeeland
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

  • Jakt
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Seeland lager jaktbekledning og utstyr til jakt, med fokus på god beskyttelse mot vær og vind, brukervennlighet og funksjonalitet.Ser mer fra Seeland
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet