NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

SGN Jostedalen er en lett og kvikk ski som passer både nybegynner og den viderekomne, og det er SGN sin letteste toppturski for dager hvor man må være forberedt på alle føreforhold. En lang, lav rocker gir flyt i løssnøen, mens en midje på rundt 90mm gir grep og kontroll på vekslende føreforhold. Skiene er testet og utviklet sammen med både Tindevegledere som trenger et verktøy for lange dager til fjells, og frikjørere på jakt etter et lett og trygt skipar for langturer.

  • Lettkjørt toppturski
  • For både nybegynneren og den mer rutinerte skiløper
  • Karbonforsterket trekjerne av poppel og paulownia
  • Turtupp og turhale
  • Tradisjonelt spenn under foten
  • Kjerne: poppel & paulownia + karbon
  • Såle: Okulen 7150
  • Ripefritt topplag
  • Sandwich konstruksjon
Lengde (cm) Radius (m) Sidecut (mm) Vekt (gram)
163 17,5 119_90_110 1230
173 18,5 122_91_112 1320
183 19,5 126_94_117 1420
Tilleggsinformasjon
Modellnr.SGNJOS23
ModellnavnSGN skis Jostedalen
FargekodeBlue artwork
VaremerkeSGN skis
Midtbredde ski85 - 94mm

Beste bruksområder

  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

SGN skis legger ikke skjul på at Sogndal-dalen har vært en sterk bidragsyter til å forme sitt merke siden dag en. Dalen tilbyr alle slags ski-forhold hele sesongen som begynner fra oktober med skiturer på isbreene, og slutter om sommeren i nordvendte skyggedaler.

Når vinteren kommer, rammes fjellene hardt med noen av de største mengdene snø i Europa. Lav synlighet kombinert med dyp snø er en oppskrift for å nyte noen av de beste skogsområdene rundt Sogndal. De bratte fjellsidene med puter og perfekt spredte trær er inspirasjonen og plassen SGN ble født. Torgeir og Tore ønsket det perfekte verktøyet for denne typen skikjøring. Etter flere prototyper i løpet av flere år, endte de med den opprinnelige Togga som var et øyeblikksslag med freeride-publikum.

Etter hvert som sesongen utvikler seg, kjøres det sent i det lekne terrenget av pudderfylte skianlegg. Mye takket vært kraftige lyskastere som lyser opp terrenget om kvelden. Ski som kan håndtere hard kjøring mens du leker og har det moro var en prioritet. Vi opprettet dermed Rakkar: en ski perfekt tilpasset allround bakkekjøring og backcountry.

Turen er ofte en stor del av skikjøring siden det gir tilgang til den beste kjøringen og den beste snøen. I Sogndal gjøres det gjennom hele sesongen med økende aktivitet når solen er oppe lenger i mars, april og mai. Vi har alle forskjellige prioriteringer for hvilken ski vi ønsker å gå på tur med derfor er alle SGN ski lette nok til å gå oppover med. SGN ønsket noen veldig lette ski som fortsatt var gode i nedkjøringen og det er her Hurrungane-modellen kommer fra. Et sterkt DNA for freeride-ski i en veldig lett sammensetning, perfekt for kjøring når sesongen er på hell.

SGN prøver virkelig å skape de beste arbeidshestene for hele fjellet og tar inspirasjon fra sine fantastiske omgivelser. Dette er også synlig i grafikken på skiene som forteller en historie bak skien og det tiltenkte formålet. SGN fortsetter å utvikle sine produkter, pushe grenser og skape historie.

Ser mer fra SGN skis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet